Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zamlar vatandaşın belini büküyor

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Ağaçören İlçesi esnaf ve vatandaşlarıyla bir araya geldi. Milletvekili Yaldır’ın Ağaçören İlçe ziyaretine Aksaray İYİ Parti İl Başkanı Sercan Belgemen eşlik etti.

       

İyi Parti Milletvekili Turan Yaldır, ilçe ziyaretleri gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşların istek ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Ağaçören ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Yaldır, esnaf ve vatandaşların yaşanan ekonomik krizden dolayı yaşadıkları sıkıntıları dinledi.

Türkiye’de yaşanan enflasyon nedeniyle ekonomik kriz beraberinde geliyor. Kriz nedeniyle gelen zamlar esnaf ve vatandaşların belini bükmeye devam ediyor. Ağaçören ilçe esnaf ve vatandaşları ekonomik krizden ötürü yaşadıkları sorunları Milletvekili Yaldır’a anlattı.
Ağaçören esnaf ve vatandaşların ekonomik krizi iliklerine kadar hissettiğini ifade eden Milletvekili Yaldır; “Gün boyu Ağaçören’de esnaflarımızı ve pazarı gezdik, yaşanılan ekonomik krizi iliklerine kadar hisseden Ağaçören esnafı ve hemşehrilerimize bir dokunduk bin ah işittik” dedi.
Sadece seçim zamanı değil her zaman esnaf ve vatandaşın yanında olacağını belirten Milletvekili Yaldır; “Emeklimiz “Yılbaşına kadar biz nasıl dayanacağız? Derken, esnaf “Sattığım malı yerine koyamıyorum, ne olacak bizim halimiz?” diyor. Panlılı hemşehrilerimize sadece seçim zamanı değil her zaman yanlarında olacağımızı beyan ettik. Ağaçören’in hakkını ve hukukunu savunup, meselelerini sık sık dile getirerek kamuoyu oluşturmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haber: Fatma Altınok