Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“YÜZ YÜZE 100 GÜN” PROJESİNDE DURMAK YOK

ak parti aksaray İl başkanlığınca başlatılan “yüz yüze 100 gün”

ak parti aksaray İl başkanlığınca başlatılan “yüz yüze 100 gün” projesi kapsamında aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy beraberinde il başkan yardımcıları ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

ak parti aksaray İl başkanlığı’nın başlattığı “yüz yüze 100 gün” programları artan bir ivmeyle çalışmalarını sürdürüyor.
aksaray’ın dört bir yanında süren saha çalışmaları çerçevesinde İl başkanı hüseyin altınsoy’un talimatları doğrultusunda merkez İlçe başkanı hamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk, ilçe ve belde başkan ve yönetimleri tam kadro sahada esnaf ve vatandaşla bir araya gelmeye devam ediyor.
türkiye’yi kalkındıran her eserin altına ak parti’nin imzası olduğunu anımsatan İl başkanı altınsoy, “21 yılda türkiye’de çok büyük şeyler başardık. demokrasiden teknolojiye, ulaşımdan savunma sanayisine, sağlıktan eğitime, bu ülkede hayal olarak gördüğümüz her şeyi cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan ile gerçekleştirdik. pandemiyle beraber ekonomik türbülans elbette ülkemizi de etkiledi. ancak, milletimiz bu sorunu da çözecek kişinin yine cumhurbaşkanımız olduğuna inanıyor ve güveniyor. bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada aziz milletimizin bize olan güvenini, inancını yere düşürmeyeceğiz. bunun için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.”
zafere olan inançlarının tam olduğunu vurgulayan İl başkanı hüseyin altınsoy, “siyaset kurumu, hem bugünü en iyi şekilde yönetmek hem de geleceğin türkiye’sini kurabilmek için çaba sarf etmek zorundadır. bu çabayı gösteren de gelecek yolunu hazırlayan da cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ın liderliğinde ak parti’dir. Şehrimizde, İlçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde ve ülkemizde tebessüm ettiren her projenin her eserin altında bizim imzamız var. ak parti olarak hizmet ve eser üretmeye, milletimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. güçlü türkiye’nin inşası için yeni zaferlere olan heyecanımız diri, inancımız tam. 2023 tamam” dedi.
haber bülteni

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy’dan dava açıklaması!
Sıradaki Haber Adli yardımı hukuken ve vicdanen kabul etmemiz mümkün değildir!