Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YEREL YÖNETİMLER TOPLANTISI YAPILDI

ak parti genel merkez

ak parti genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı ve adanamilletvekili ahmet zenbilci başkanlığında yerel yönetimler istişare vedeğerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

aksaray’ın bugüne kadar hem yerel seçimlerde hem de genelseçimlerde büyük destek verdiğini belirten ak parti genel merkez yerelyönetimler başkan yardımcısı ve adana milletvekili zenbilci, “yerelyönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımızın talimatları doğrultusundasorumluluk bölgemizdeki il, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile ilgili istişaretoplantısında bir araya geliyoruz.

neticesinde de aksaray ak parti’nin göz bebeği haline gelmiştir. busürecin devam edebilmesi daha da ileriye gidebilmesi için burada ak parti il,ilçe, il genel meclis ve belediye meclis üyeleri ile istişare yapacağız. belediyebaşkan adayları ile ilgili aksaray’da olduğu gibi nüfusu 50 binin üzerinde olantüm illerimizde yüz yüze anketler yapıyoruz. İkinci olarak sms anketini tüm ilve ilçelerde yapıyoruz. Üçüncü olarak da ak parti genel merkezimizden gönderilenbir ekip mahallelerde, çarşıda, esnafla, sokakta vatandaşla konuşarak birşeyler öğrenmeye çalışıyor. bu veriler elimizin altında bir arşiv olarakduruyor. telefon ile de anketi yapıyoruz. aradığımız vatandaşımızdan bulunduğuil, ilçe ve beldelerle ilgili sorular soruyoruz. sonrasında milletvekillerimizin,ak parti İl başkanı ve teşkilat mensuplarının da görüşlerini alıyoruz. hepsininbirleşiminde öne çıkan isimleri son kez değerlendirmeye alıyoruz. eldeettiğimiz raporları cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız recep tayyip erdoğan’asunuyoruz. sayın başkanımız erdoğan’ın incelemesinin ardından belirlenen isimlergöreve geliyor. Şimdi bu göreve geliyor olmak o kişinin çok iyi olduğuna,gelmeyenin ise çok kötü olduğu anlamına gelmez. herkes ak parti’de belediyebaşkan’ı, belediye ve İl genel meclis üyesi adayı olmayı kendisine görmüşsebizim için kıymetlidir. ta ki değerlerimize ters düşmediği zamana kadar. eğerak parti’nin değerlerine düşmüş ise biz onu ayrı tutarız. dolayısı ile belediyebaşkanlığı bir kardeşimize nasip olacak. bizde bu görevi o kardeşimize emanetedeceğiz” dedi.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy ise yaptığı açıklamada, “Ülkegenelinde 24 haziran yerel seçimleri sonrası önümüzdeki yerel yönetim seçimleriile ilgili fikir alışverişinde bulunuyoruz. aksaraylı vatandaşlarımıza herzaman en iyi hizmeti sunan partimizin il ve ilçe belde belediyeleri, bizim gözbebeğimiz. bir kısım faaliyetler ile istişare ve değerlendirmelerde bulunmakiçin bugün istişare toplantımızı düzenleyerek, yol haritamızı belirliyoruz. İlbelediyemizden, ilçe ve belde belediyelerimize kadar ak belediyecilik ileaksaray, tarihinin en büyük yatırımlarını aldı, almaya da devam edecektir”şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!