Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yenikent Belde Başkanı Dinç’ten Milletvekili Kaşlı’ya ziyaret

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan

Aksaray MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı’ya ziyaretler sürüyor. Milletvekili Kaşlı’yı TBMM’de ziyaret eden diğer bir isim ise Yenikent Belde Başkanı İbrahim Dinç oldu.
14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında partililerle birleşen MHP, seçim döneminde Aksaray’da AK Parti ile birlikte seçim çalışmaları yürütmüştü. Aksaray halkı tarafından yoğun ilgi toplayan MMHP Milletvekili Kaşlı, seçimlerde Milletvekili olarak seçildi. Seçimlerin ardından Milletvekili Kaşlı’ya tebrik ziyaretleri sürüyor.
Milletvekili Kaşlı’yı ziyaret eden Yenikent Belde Başkanı İbrahim Dinç, Milletvekili olan Ramazan Kaşlı’yı tebrik etti. Seçim zamanında Yenikent halkıyla bir araya gelen Milletvekili Kaşlı, Yeniket’in gelişimi ve büyümesi vaatlerde bulunarak halkın istek ve taleplerini dinlemişti. Belde Başkanı Dinç ile yapılması gereken çalışmalar üzerine istişare etti.
Milletvekili Kaşlı ziyaretin ardından açıklama yaparak; “Yenikent Belde Başkanı İbrahim Dinç TBMM’de ziyaretimize geldiler nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.” dedi.
Haber: Fatma Altınok