Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİDEN GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN

aksaray ak parti İl

aksaray ak parti İl teşkilatı 24 haziran seçimleriöncesinde basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

programa katılan aksaray belediye başkanı haluk Şahinyazgı, ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, ak parti merkez  İlçe başkanı hamza aktürk, ak parti kadınkolları başkanı ferhan polat, ak parti gençlik kolları mehmet emin kılıç, İl genelmeclis başkanı mehmet tüzün,  ak parti İlyönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoyburada yapmış olduğukonuşmasında; “12 eylül 2017 tarihinde atamamız gerçekleştiği günden itibarenşunu söylemiştik biz gönüller almaya geldik. elhamdülillah şehirde bir sükûnetebir huzur ortamı oluştu diye düşünüyoruz. göreve atandığımızdan itibaren dedikki; yarın seçim varmış gibi çalışacağız, bunun gereğini çok güzel bir şekildeyaptık. günümüzü 4-5’e bölerek kurum ziyaretleri bu arada tebrik kabulleri var.belde ve ilçe ziyaretleri yaptık. basınımızı, stk’ları ziyaret ettik. belediyebaşkanlarımızla, teşkilatlarımızla ayrı ayrı toplantı yaptık. biliyorsunuz 15temmuz darbe süreciyle beraber büyük sıkıntılar yaşadık. yapmamız gerekenişleri belki ihmal ettik. geçmiş dönemden bahsediyorum.  Şuanda parti teşkilatımıza büyük bir ivmekazandırarak heyecanlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. tabiki buradamilletvekillerimizin ve belediye başkanımızın da büyük bir katkısı var.allah’ın izni ile 24 haziranda sandığa gideceğiz. 26 nisan istifaların son günümemuriyet ve seçilmiş arkadaşların 26 nisan perşembe akşamı saat 17.00 kadaristifalarını vermeleri gerekiyor. bu tarih önemli bir tarih bize gelen talimatşu şekilde teşkilatlardan istifalar olmayacak, il başkanı ve yönetim kuruluüyeleri, belediye il genel meclis üyeleri ve belediye başkanları istifaetmeyeceklerine dair talimatlar geldi. yani kısacası bu dönemdeteşkilatlarımızdan aday adayı çıkmayacağını biliyoruz. bunun bir iki istisnasıolabilir. onu da bekliyoruz. 3 dönem kuralı ile de bir beklenti var. geçtiğimizgün konu myk’da ele alındı. myk’da yetki verildi. oradan çıkacak karara dahepimiz saygılıyız. dün itibariyle aday adayları müracaatlarımızı almayabaşladık.  aday adaylığı sürecinin sontarihi ise 29 nisan pazar akşamı saat:17.00’e kadardır” dedi.

aksaray belediye başkanı h. Şahin yazgı; “ benseçildiğimden bugüne kadar 6 seçim 1 tanede darbe teşebbüsü dolayısıyla buseçime hazırız. teşkilatımızın yenilenmesiyle birlikte bir güç oluştu. sahayahızlı bir şekilde adapte oldular. hep birlikte çalışacağız. Önümüzdekihaftalarda vekil adayları belli olduğunda da onlarla birlikte sahadaçalışmalarımız olacak. sizlerde iyi bildiğiniz üzere bu aylarda yoğun olarakçalışıyoruz. kenar mahallerde yapmış olduğumuz asfalt çalışmalarını şuandamerkeze indirdik. merkezden başlayarak devam edecek. bizim çalışmalarımızdaherhangi bir aksaklık olmayacaktır. sizlerin de katıldığı üzere bir kitap veçocuk festivalimiz oldu. samimiyetimle söylüyorum. 2 gün içerisinde 100.000üzerinde ziyaretçimiz oldu. sadece aksaray’ımızda değil yakın illerdende gelenvatandaşlarımızda oldu. İlçe ve kasabalarımızdan gelenlerde oldu. 1 haftadadevam edecek olan etkinliklerimizde şunun farkına vardık. Çocuklarımız içingençlerimizin için yapılan her türlü aktiviteyi çalışmalarımızda çok pozitifgeri dönüş alıyoruz.

bizim işimiz gönle dokunmak, gönül kuran bir partiyiz.bizim bu tür çalışmalarımız devam edecektir. Önümüzdeki haftalarda gençlikfestivali daha sonra 13 mayıs’ta gençlik parkımızın açılışını gerçekleştireceğiz.ardından da ramazan ayı başlıyor. havalar iyi olduğu müddetçe de mahallerimizdeyapmış olduğumuz iftarlarla da devam edeceğiz. biz her zaman sahadaydık. bizhiçbir zaman halkımızdan kopmadık. biz halkımızla iç içeydik bu bakımdanrahatız.

mhp’yleittifak yaptıktan sonra cumhurbaşkanımızınaksaray’da çok yüksek bir oyla çıkacağına eminim. Çünkü matematiksel olarakhesapladığınızda %90’ın üzerinde bir oy var mhp ile birleşince, cumhurbaşkanlığıseçiminde zerre kadar kuşkum yok, belki ilk biri veya ikiyi zorlarız. ancakvekil adayların seçimi çok önemli çok hassas bir konu. buradavatandaşlarımızın önüne iki konu koyduk. daha önce cumhurbaşkanımız ve genelbaşkanımızı görerek mühür vuruyordu. milletvekilli ikinci sırada oluyordu. buseçim tam tersi olacak. cumhurbaşkanımıza oy verilecek ama vekillerimiz içinseçenek oluştu. bu konuda da genel merkezimizin hassas davranacağınainanıyorum. Çünkü biz bu süreçte 7 haziranı gördük, 1 kasımı gördük. oyoranlarımızı gördük. belediye seçimlerinden bahsedeyim. %56-58 bandında bir oyoranımız var. mhp’nin  %35 oy oranı var.matematiksel olarak %90 üzerinde bir oy oranı ediyor. belediye başkanlığıseçiminde adaylar ön plana çıkıyor. parti önemli hizmet alınma noktasındasonuçta hükümete yakın bir başkanın olması hizmetlerin gücünü arttırırmaktasında bu öne çıkıyor. burada bir mhp tabanımız var. burada adayların önemarz edeceğini düşünüyorum.  adayisimlerinin öne çıkacağına kendi kişisel oyunun ne kadar önemli olduğunu heriki kesime yakın adayların listede olacaklarını tahmin ediyorum. bizimhedefimiz 4-0 almayı gerçekleştirmek istiyoruz. aday profilini belirlerkengenel merkezimin daha dikkatli davranacağına inanıyorum. bu süreç önemli dünya cumhurbaşkanımızıistemiyor. neden işlerine gelmiyor. yönetim sistemi, tavrı, davranışı kendibaşına bir güç olmasından dolayı hiçbir zaman istemediler. İstemeyeceklerdir.bunun için elinden gelen oyunları oynayacaktırlar. sistem değişiyor. yenisisteme geçeceğiz. bundan dolayı her türlü oyunu oynayacaklardır. bizler inanıyoruzki vatandaşımızın sağduyusu bu oyunu bozacak, memleketimiz bir ateş çemberinde,ülkemiz elhamdülillahdim dik ayakta duruyor. bunun en büyük sebebi cumhurbaşkanımızsayesinde, karşı taraf hangi adayı çıkartırsa çıkarsın, bizim için sorunolmayacaktır. karşı taraf daha adayda çıkartamadı. cumhurbaşkanımızın ilk turdaçıkacağına inanıyorum” dedi.

haber vedat t.

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Turan Yaldır, yeni komisyon üyeliğiyle
Sıradaki Haber İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyeliğine seçildi!