Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray sanayi sitesinin internet ve telefon sorunu çözüldü

Milletvekili Kaşlı; Aksaray Yeni

Milletvekili Kaşlı; Aksaray Yeni sanayi sitemizde yaşanan baz istasyonu sorunu çözüldü. Yeni Sanayi esnafımıza hayırlı olsun diyerek müjdeyi verdi.

Aksaray Milliyetçi Hareketi Partisi(MHP) Milletvekili Ramazan Kaşlı, 14 Mayıs 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde adaylığını ortaya koymuştu. Seçim çalışmaları yürüten Kaşlı saha çalışmaları kapsamında ise Aksaray Yeni Sanayi esnaflarını ziyarette bulunmuştu.

14 Mayıs seçimlerinde halkın oyuyla MHP Milletvekili olan Kaşlı, 7 Nisan 2023 tarihinde Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu makamında ziyaret etmişti. Ziyaret esnasında Aksaray’ın Yeni Sanayi sitesinde esnafların yaşamış olduğu internet ve telefon erişimi sıkıntısının giderilmesi için görüşmeler yapmıştı.

Bunun üzerine Milletvekili Kaşlı; “Aksaray’ımızın Yeni Sanayi Sitesine taşınan esnafımızın yaşadığı internet ve telefon erişimi sıkıntısı talebini ileterek, yaşanan problemin giderilmesi ve erişimin daha güçlü bir şekilde sağlanması hususunda kendisinden söz almıştık. Problemi Sabit baz istasyonu kurulana kadar mobil baz istasyonu ile çözüme kavuşturduk. En kısa süre içerisinde de sabit baz istasyonu ile Türkcell, Türk Telekom ve Vodafone için de kurulum gerçekleştirilecektir.  Yeni sanayi esnafımıza hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” Şeklinde ifadelerine yer vererek sanayi esnafının şikâyetlerini gidermek için çalışmalara başladığını açıkladı.

Haber: Fatma Altınok