Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YENİ SANAYİ SİTESİ İKİ YILDA TESLİM

yeni sanayi sitesi en

yeni sanayi sitesi en geç iki yıl içerinde tamamlanıpsanayi esnafımızın hizmetine sunulacak.ak parti milletvekili cengiz aydoğduyapmış olduğu açıklamada yeni sanayi sitesinin en geç iki yıl içerisindetamamlanarak sanayi esnafına teslim edileceğini inşaat çalışmaların çok hızlıbir şeklide devam ettiğine değinerek çalışmaları çok yakinen takip ediyoruzdedi.

ak parti milletvekili cengiz aydoğdu, ak parti İl başkanıhüseyin altınsoy, ak parti İl başkan yardımcısı süleyman ateş, ak parti İlbaşkan yardımcısı sinan akpınar ve ak parti İl yönetim kurulu üyeleri gazetemizinkoordinatörü yaşar karatay’ı ziyaret ettiler.

aksaray milletvekili cengiz aydoğdu yapmış olduğu ziyarette24 haziran cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinin türkiye’nin  kaderini belirleyeceğini, güçlü birparlamento  ile cumhurbaşkanımızrecep  tayyip  erdoğan başkanlığında  hizmetlerimize aravermeden   devam edeceğiz dedi.

yeni sanayi sitesi yapımına değinen ak parti milletvekilicengiz aydoğdu; “ yeni  sanayi sitemizininşaatı başladı. türkiye’nin en büyük, örnek sanayi sitesi olacak. tokİ’nindevlet gücü ile girdiği bir site ortaya çıkacak. camisiyle okuluyla,  külliyesiyle bir sanayi sitesi ortaya çıkacak.Şu anda sanayi esnafının en çok merak ettiği konu ise; oradan dükkân alamayanlarve açık alancılar içinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. açık alan   esnaflarımızaburadan müjde vermek istiyorum şuanki; mevcut yerlerinin en az iki katı biralanda kendilerine üzerlerine küçük tesislere büro gibi 1+1, 2+1 büro benzeri tesisler kendilerine vereceğiz. tokİbaşkanı ile görüşmelerimiz devam ediyor. zannediyorum seçimden sonraki süreçtebaşlarız ve aynı tarihte her ikisi de biter. Çünkü açıkalana yapacağımız çokfazla bir şey yok. vatandaşlarımıza geniş alanlar üzerine küçük tesisler 1+1 2 +1binalar yapıp teslim edeceğiz.2 yıllık bir zaman takvimimiz var. müteahhit çokiyi gidiyor. ben bunun bir buçuk yıla da çekile bilineceğini düşünüyorum. Çünküçok suratlı gidiyor.cumhurbaşkanımız geldiğindede tokİ başkanıcumhurbaşkanımızın helikopterindeydi. cumhurbaşkanımızın usulüdür. takvim neyseonu erkene çeker. cumhurbaşkanımızın öyle de bir talimatı oldu. bir aksilikolmazsa  allah’ın izni ile 2 yıllıktakvim süresinde bitirilerek siz değerli hemşerilerimize teslim edeceğizdedi.  haber vedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!