Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YAŞANAN OLAYLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

bölgesel amatör lig (bal)

bölgesel amatör lig (bal) 5. grubunda şampiyonlukmücadelesi veren ve ligin ilk yarısını oynanan bir sürü olaylara rağmen 30puanla lider tamamlayan aksaray belediyespor’un üzerinde oyunlar oynayıp, ligdebaşarısız olması için diğer takımların yaptığı hamlelere aksaray’dan dasiyasilerden çok büyük tepki geldi.

aksaray’da tüm siyasi partilerin il başkanları vemilletvekilleri ile belediye başkan adayları aksaray belediyespor üzerindeoynanacak oyunlara müsaade etmeyiz diyerek takıma sahip çıktılar.

aksaray belediyesporun sezon sonunda şampiyon olması içinoynanan ve oynanacak oyunlara fırsat vermeyiz diyen aksaray belediyesporuntaraftarları ve siyasiler, takımımıza sahip çıkıyoruz dedi. 

aksaray ak parti milletvekilli İlknur İnceöz hafta sonuoynanan aksarayspor- silifke belediye spor karşılaşmasında yaşanan olaylarhakkında yapmış olduğu basın açıklamasında; “saygıdeğer hemşerilerim, aksaraybelediyespor takımımızın futbol maçında yaşanan talihsiz olayların takipçisiolacağımızı ve bu olayların şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımıza zararvermemesi için gerekli çalışmaları yapacağımızı bilmenizi isterim.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret