Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI

tevazu,samimiyet ve gayretle seçim

tevazu,samimiyet ve gayretle seçim çalışmalarına devam eden belediye başkan adayıevren dinçer, gönül belediyeciliği anlayışıyla ziyaretlerini gerçekleştirmeyedevam ediyor.

eskiyağ pazarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden başkan adayı dinçer’e, İlbaşkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kollarıbaşkanı mehmet emin kılıç, İl genel meclis Üyesi adayları, İl belediye meclisadayları ve ak parti yönetimi eşlik etti.

esnafave vatandaşlara seçilmesi durumunda yapacağı çalışmalar ile ilgili bilgi verendinçer, “Şehirde yapılması gerekenleri biliyoruz. bizler ak kadrolar olarakbaşarıyı kazandığımız gönüllerde buluyoruz. ak parti gönül belediyeciliğiniyaptığı hizmetlerle taçlandırdığı için bugün bu noktadır.” dedi.

belediyeciliğinbir gönül işi olduğunu vurgulayan dinçer, “memleketimize, hemşehrilerimize olanmuhabbetimiz, aşkımız bizleri daha güzel düşünmeye, daha iyi hizmet etmeyeyöneltiyor. İnsan nasıl sevdiğine yanlış yapamazsa ak parti olarak bizde tekdavamıza tek sevdamıza yanlış yapmadık, yapmayacağız. biz dünya lidericumhurbaşkanımız genel başkanımız recep tayyip erdoğan’ın destekleriylememleketin her köşesinde bir bayrak yarışı içerisindeyiz.”

makamlarıngelip geçici olduğunu dile getiren dinçer, “patimizin ülkemizde ve ilimizdekiyaptığı hizmetler yapacaklarımızın teminatıdır. rabbim bizlere ömür verdikçe,milletimiz uygun gördükçe bu millet için ilk gün ki hizmet aşkıyla çalışmayadevam edeceğiz. ak parti belediye başkan adayı olarak bu kutsal görevde herkesimden vatandaşımızın gönlüne talibiz. allah’ın izniyle ak parti ile halkımızkazanacak. bize oyunu veren vermeyen herkesi kucaklayacağız, çünkü bizler biraileyiz.” dedi.

dahasonra İl başkanı hüseyin altınsoy, başkan adayı evren dinçer ve emniyet müdürüali karabağ ile birlikte, 1997 yılında kuzey irak’ta görev yaparken şehit olankomiser yalçın sevindi’nin baba evini ziyaret etti.

ardındanvali ali mantı ile makamında bir araya gelen İl başkanı altınsoy ve başkanadayı dinçer görüş alışverişinde bulunarak, şehrin sorunları, yapılması gerekençalışmalar gibi konular üzerinde istişarelerde bulundular. ak heyet, tüm kurumve kuruluşlarla aksaray için ortak istişare içinde en iyi bir biçimde hizmetetmeye gayret göstereceklerini ifade etti.

ziyarettenduyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden vali mantı, ak parti İlbaşkanı hüseyin altınsoy ve başkan adayı evren dinçer’e, çalışmalarındabaşarılar diledi.

yoğungündeme rağmen dava aşkıyla yorulmak bilmeyen ak heyet akşam da yavuz sultanselim mahallesinde bir eve misafir oldu. burada ev halkı ve komşuların yoğunilgisiyle karşılanan dinçer’e mahallenin sorunları iletildi. herkesin istek vetaleplerini tek tek dinleyerek not alan dinçer ise göreve gelmeleri halindesorunları ortak akıl ile çözeceklerinin sözünü verdi. gece geç saatlere kadarsüren ev ziyareti hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu