Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

YAPI DENETİM FİRMALARINI DİNLEDİ

mhp aksaray belediye başkan

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan’ın seçimçalışmalarındaki noktalarından birisi de yapı denetim firmaları idi. aytu yapıdenetim firmasında mhp belediye başkan adayı sefer alkan yapı denetimfirmalarının yetkilileri ile bir araya geldi. 

yapı denetim firmalarının yetkililerini dinleyen ve yapıdenetim firmalarının şehrin yapılaşması konusunda ve aksaray belediyesindekisorunlarını not alan mhp adayı sefer alkan, birlikte yaptıkları istişarelerleaksaray’ın yapılaşması ve kentleşmesi konusunda yapı denetim firmaları ilebelediyeye çok büyük sorumluluklar düşüyor. Şehrimizdeki yapı denetimfirmalarının görüşlerini de alarak belediye İmar müdürlüğümüz çalışmalarına oşekilde yön verecektir. yapı denetim firmalarının düşünceleri ve görüşleribizim için önemlidir. bizler aksaray’ın gelecek uzun yıllara yapılanmasına,kentleşmesine yön vereceğiz” dedi.

31 mart’ta aksaray belediye başkanı seçildiği zamanhalkımızın tüm işlerini belediye de kolaylaştıran, milletimizin sesine kulakveren ve vatandaşımızın talebi doğrultusunda çalışmalar yapacağını söyleyen mhpaksaray belediye başkan adayı sefer alkan, sorun yaratan değil, sorunlarıçözen, işleri zorlaştıran değil kolaylaştıran bir belediyecilik anlayışı ilehalkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

yapı denetim firmaları yetkilileri de yüksek haritamühendisi olan ve mesleği teknik bir isim olan sefer alkan’ın kendilerinidinlemeleri ve sorunlara kulak eğmesinden dolayı teşekkür ettiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!