Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaldır, Yeşilova’nın ilçe olması için teklif verdi

Aksaray İYİ Parti Milletvekili

Aksaray İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, Türkiye Büyük Millet Meclisine yaptığı hızlı girişini halen sürdürüyor. Yaldır bu kez de Yeşilova’nın ilçe olabilmesi adına gazi meclisine teklif sundu.

İYİ Parti’nin en genç milletvekili olan Turan Yaldır aynı zamanda TBMM’nin yasama döneminin başlamasıyla birlikte mecliste peş peşe iki soru önergesini veren ilk milletvekili olmuştu. Turan Yaldır, mecliste sunduğu kanun teklifleri ile Aksaray’ı gündemde tutmaya devam ediyor. Yaldır, TBMM’ye sunduğu teklifle Yeşilova Beldesi’nin ilçe olmasını talep ederken, “ Cumhuriyetimizin 100. yılında Yeşilovamıza ilçe olmak yakışır” dedi.

Milletvekili Turan Yaldır, Yeşilova’nın ilçe olması için verdiği kanun teklifi hakkında yaptığı açıklamada “milletimizin sesi, çözümün parçası olacağımıza dair verdiğimiz sözü tuttuk. Yeşilovamızı ilçe yapma yolundaki ilk kanun teklifimizi verdik. Söz, bizde vaktinde ödenmesi gereken bir borçtur. Bu düşünce ile Yeşilovalı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” açıklamasında bulundu.

Konu hakkında yaptığı açıklamanın devamında, “Aksaraylı hemşehrilerimizin sesi, sözümüzün sahibi olmaya devam ediyoruz. Yeşilova ilçe olursa, kamu ve belediye imkânlarından daha fazla yararlanacak, Yeşilova’nın Anadolu’nun önemli tarım ve hayvancılık üslerinden biri olması noktasında kamu ve özel sektör yatırımları almasının önü açılacak, tarihte olduğu gibi gelecekte de tekrar ticaret merkezi olma imkânına kavuşacaktır.” İfadelerine yer veren Turan Yaldır konunun takipçisi olacağının vurgusunu yaptı.

Haber: Ağustos Gerçe