Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ülkemizde Huzurun ve Baharın Gelmesi İçin Hep Birlikte Çalışacağız

Siyasette gelinen son nokta

Siyasette gelinen son nokta vatandaşında kafasını karıştırdı. Vatandaş geçmişle günümüzü kıyaslarken nerede eski Türkiye nerede yeni Türkiye dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Aksaray’da tüm siyasi partiler seçim çalışmalarına tam hız verdi. Ankara Büyük Şehir belediye başkanı Mansur Yavaş’ın Aksaray’da miting yapması ile kafalar iyice karıştı.

Tüm siyasi partiler birbirinin parti sembolü olan işaretleri yaparak sahneye çıkması ile vatandaşlar ne olduğunu anlamaya çalıştı. Geçtiğimiz günlerde ilimizi ziyaret ederek Aksaray halkı ile bir araya gelen Ankara büyük şehir belediye başkanı Mansur Yavaş geçtiğimiz Cuma günü 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaptığı miting öncesi sahneye bozkurt işareti ile tüm Aksaray’ı selamladı. Bu selamlama mitinge katılan vatandaşlar tarafından karşılık bulurken bazı vatandaşlar tarafından ne oluyor sorusunu oluşturdu. Bir yanda altı ok bir yanda bozkurt işareti ile meydan coştu. Mansur Yavaş burada yaptığı konuşmada, “bundan sonra 85 milyon oy verdi vermedi demeyen inşallah yeni bir yönetim geliyor. 15 Mayıstan sonra genel başkanımızı Çankaya’ya çıkarıp inşallah ülkemizde de huzurun ve baharın gelmesi için hep beraber çalışacağız” diyerek Aksaray halkından söz alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “birleşe birleşe kazanacağız ayın 15 den sonra her şey çok güzel olacak” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe