Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ

türkiye’ninak parti iktidarına her

türkiye’ninak parti iktidarına her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğuna vurgu yapan akparti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “türkiye’den başka yaşayacağımız birülke yoktur. bu ülkeye ve liderine hep birlikte savunup sahip çıkacağız” dedi.

türkiye’ninbirliğini, bütünlüğünü bozmadan geleceğe yürüyeceklerini, bunu yapmaya mecburolduklarını belirten başkan altınsoy, “Çünkü türkiye’den başka yaşayacağımızbir ülke yoktur. cennet vatanı bu ülkeyi, genel başkanımız ve cumhurbaşkanımızrecep tayyip erdoğan’ı hep birlikte savunacağız, hep birlikte sahip çıkacağız.asla ve asla türkiye düşmanlarına hiçbir fırsatı tanımayacağız, vermeyeceğiz.”değerlendirmesinde bulundu.

başkanaltınsoy, “türkiye’nin bugüne kadar ki ak parti iktidarları döneminde, heralandaki başarıları bizi motife etmiştir ve türkiye’ye olan hizmet borcumuzu buanlamda yerine getirmek gibi bir sorumlukla siyaset yapıyoruz. biz milletimiziseviyoruz, ülkemizi seviyoruz, ülkemiz üzerinde birtakım hesaplar, planlaryapmak isteyenlere karşı da daha çok çalışmamız, daha çok mücadele etmemizgerektiğini düşünüyoruz.”

akparti’nin çok büyük bir aile olduğuna işaret eden altınsoy, şunları kaydetti:“ak parti aksaray’da hızla yükselmeye ve büyümeye devam ediyor.gerçekleştirilen icraatlarına, yapılan yatırımların ve hizmetlerin farkındaolan aksaraylı hemşerilerimizin desteği ile ak parti ailesi günden günegenişlemeye devam ediyor. ak parti’nin ülke genelinde üye sayısı 11 milyon,aksaray genelinde ise 42 bin 574 civarında. ak parti çok büyük bir aile. genelmerkezden sandığa kadar ciddi bir yapımız var. bu yapıyı muhafaza etmek, buyapıyı dinamik tutmak için sürekli istişare ve iletişim halindeyiz.” dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu