Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE’YE ÖĞRETTİK

İyİ parti aksaray milletvekili

İyİ parti aksaray milletvekili erel “bizler hiç olmasaaksaray’ın adını ‘niğde aksaray mı?’ sorusunu sormaktan kurtardık” dedi.

31 mart yerel seçimleri için sahada günde 2-3 programakatılarak çalışmalarına devam eden İyİ parti milletvekili ayhan erel vebelediye başkan adayı Özhan türemiş kurşunlu cami arkasında bir kıraathanedekendilerini dinlemek için gelen vatandaşlara hitap etti. milletvekili ayhanerel yaptığı konuşmada “hepiniz beni yakından tanıyorsunuz. 6 aydır türkiyebüyük milet meclisinde ilimizin sorunları gündeme taşıyorum. Şimdi birileridiyormuş ki ‘Öyle konuşmakla olmuyor bu işler.’ kardeşim biz şu an ricacıdurumundayız. allah nasip eder, İyİ parti iktidar olur… bakın memleketinsorunları nasıl bir bir çözüme kavuşuyor, hep birlikte yaşa görürüz. bizler 6aydır meclis’te en azından İlimizin ismini niğde aksaray mı? İstanbul aksaraymı, konya aksaray mı? sorularından kurtardık bazıları onu bile yapamamıştı”dedi.

kendisine zaman zaman neden belediye başkan adayıolmadığının sorulduğunu ifade eden erel, “Şimdi bana ‘sen neden belediye başkanadayı olmadın?’ diye soranlar var. kıymetli hemşerilerim ben ankara’daki elinizayağınızım. telefonum 24 saat açık. ankara’da her zaman sizin hizmetinizde olanbir vekiliniz var. ben ankara’da, Özhan kardeşimiz burada sizlerin,çocuklarınızın geleceği için çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“vatandaşı makam kapılarında bekletmeye son vereceğiz”

İyİ parti belediye başkan adayı türemiş de yaptığıkonuşmada “ben çalışarak dinlenen biriyim. benim lügatimde ‘yorulmak’ diye birkavram yoktur” dedi. aksaray’ın sorunlarının uzun zamandır tespit edildiğinidile getiren başkan adayı türemiş, “25 kişilik bir proje ekibimiz ile aksaray’aneler yapabiliriz diye gece gündüz çalışıyoruz. projelerimizi yakında sizlerlepaylaşacağız. benim çok önemsediğim en önemli projelerimden biri gezicibaşkanlık ofisi. bizler hemşehrilerimizi makamımıza çağırmayacağız. kendimizhemşehrilerimizin ayağına gideceğiz.

gezici başkanlık ofisi ile 48 mahallemizi ekibimlebirlikte her hafta ziyaret edip vatandaşımınız taleplerini yerindedinleyeceğiz. sizlerden gelen talep, istekler doğrultusunda projelerimizigeliştireceğiz, yön vereceğiz” diye konuştu. “sizlerin desteğine ihtiyacımızvar” diyen İyİ parti başkan adayı türemiş “hepinizin kalbindeki parti veliderlerine sevgimiz ve saygımız var. söz konusu aksaray ve aksaray’ın artıkboşa geçecek bir günü bile yok. böyle düşünerek elimizi vicdanımıza koyaraksandığa gidelim” şeklinde konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”