Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜRKİYE NEYDİ NE OLDU

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, sarıyahşi İlçebelediyesi tarafından düzenlenen iftar programında ilçe sakinleri ile bir arayageldi. 

İftar programında konuşan başkan altınsoy, “ak partiülkemizde çok şeyler yaptı öncelikle bunu vatandaşlarımıza hatırlatmamız lazım.Çünkü gençlerimizde oy kullanacak. gençlerimize ak parti iktidarları öncesinde de her şey günlük gülistanlıkmış gibi geliyor.hatırlamakta fayda var ak parti iktidarından önce türkiye ne idi, ne oldu.bunları gençlerimize anlatmamız lazım” dedi.

başkan altınsoy, “evlatlarımız ak parti iktidarlarıöncesinde 40- 50 kişilik sınıflarda okurdu. Şuan da derslik başına düşenöğrenci sayısı 25’dir. aksaray’da 1.798 adet yeni derslik yaptık. ak partiiktidarları döneminde, Öğretmenlerin maaşları 5 kat arttı. okul öncesi eğitimiyaygınlaştırdık. eskiden kara tahta vardı. türkiye’de ilk defa akıllı tahta,yazıcılar, tablet bilgisayarlar hayata geçti. İlk defa öğrencilerimize ücretsizders kitabı verildi. yine aksaray’da üniversite okuyan gençlerimizin rahatınaönem verdik. 2002 yılında 1184 yatak sayısı ile 3, yurtta hizmet verilmekteiken, nisan 2018 itibarı ile 8905 yatak sayısı ile 9 yurtta 18 blokta hizmetverilmektedir. bu hizmetleri hayata geçiren ak parti hükümetidir. yapılanyatırımlar rakamlar ortada lütfen bunları duyuralım.İşçisinden memuruna,yaşlısından gencine vatandaşlarımıza en çok biz sahip çıkıyoruz. eğitimdensağlığa, ulaşımdan haberleşmeye, her alanda vatandaşlarımızın yanındayız”şeklinde konuştu.

altınsoy, “biz milletimizin her zaman yanında olduk,olmaya da devam edeceğiz. Şimdi milletimizden bizim yanımızda olmalarınıdualarını ve desteklerini istiyoruz. 24 haziran seçimlerinden yüzümüzün akıyla cumhurbaşkanımızsayın recep tayyip erdoğan’ı, güçlü bir temsille başkan yapalım” ifadelerineyer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu