Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turan Yaldır “En Büyük Engel Sevgisizliktir”

Aksaray Millet İttifakı Milletvekili

Aksaray Millet İttifakı Milletvekili adayları Turan Yaldır, Naciye Akkuş Türk ve İYİ Parti Teşkilatı mensupları ile birlikte, seçim çalışmaları kapsamınca engelli vatandaşlar ile bir araya geldi.
14 Mayıs genel seçimlerine günler kala seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, 10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası vasıtasıyla; 68 Aksaray Görme Engelliler Spor Kulübü, Aksaray İşitme Engelliler Gençlik Spor ve Eğitim Derneği, Sakatlar Derneği, Otizm Dayanışma Derneği ve Beyazay derneklerini ziyaret etti.
Ziyaret esnasında engelli vatandaşlar ile bir araya gelen Yaldır, hiçbir engelin olmadığı, en büyük engelin sevgisizlik olduğuna dikkat çekti. Dernek başkanları ile engelli vatandaşların yaşadıkları zorlukları, ailelerin yaşadıkları sıkıntılar hakkında görüşme yaptı. Onlar için daha iyi bir dünya ve gelecek oluşturmak için mücadele edilmesi gerektiğini vurguladı. Seçimden sonra engelli vatandaşlar içinde tüm engellerin kalkacağını, onlar için hiçbir engel olmadığını gösteren Yaldır, onlarla geçirdiği keyifli dakikaların anıları yansıdı.
Görüşmesinin ardından açıklama yapan Turan Yaldır;” En büyük engel sevgisizliktir. Sen ben yok. Engelin yok. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu unutmayalım. Tüm engelli bireylerimize ve onlara zor şartlar altında bakan ailelerine, hayata olan bakış açıları ve umutlarından dolayı teşekkür ediyorum. Yalnız değilsiniz biz varız, sevgi var, İYİ’ler var. 15 Mayıs sabahı hayatımızdaki tüm engelleri birlikte kaldırıyoruz.” ifadesini kullandı.
Haber: Fatma Altınok