Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Turan Yaldır Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Aksaray Millet İttifakı Milletvekili

Aksaray Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır 6 Şubat günü, merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde yıkıma neden olan büyük deprem felaketinin yaşandığı olayda Aksaray iline gelen depremzede ailelerini ziyaret etti.

6 Şubat tarihinde yaşanan merkez üstü Kahramanmaraş olan ve 11 ili kapsayan depremde asrın felaketi olarak nitelendirilirken sarsıntılar hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde arka arkaya 5.0 ve 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi, sarsıntıları, Kayseri ve Niğde de hissetti.

14 Mayıs Genel seçimlerinin geri sayımı devam ederken, Aksaray Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır seçim çalışmaları kapsamında depremzede aileleriyle bir araya geldi. Milletvekili Adayı Turan Yaldır, depremzede ailelerinin yaşadıkları olayı, acılarını, derinden paylaştığını ifade geçmiş olsun dileklerinde bulunarak her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

Aksaray İyi Parti Milletvekili adayı Turan Yaldı sözlerini; Şehrimize yerleşen deprem mağduru ailelerimizi ziyaret ettik. Hepimizi derinden sarsan 6 Şubat depreminde on binlerce hayat sona erdi, milyonlarca vatandaşımız evsiz kaldı. Yitip giden canları geri getiremeyiz elbet, ancak depremzede vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Bu şehirde yaşayan herkes gibi onların sorunları da bizim öncelikli meselemizdir.” İfadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok