Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TÜM ÇABAMIZ AKSARAY İÇİN

zaman, mekan ve saat

zaman, mekan ve saat gözetmeksizin sıkılmadık el, girmedikgönül bırakmayarak tevazu, samimiyet ve gayretle çalışmalarını ‘memleket işigönül İşi’ ekseninde sürdüren ak parti belediye başkan adayı evren dinçer, vatandaşlarlabir araya gelmeye devam ediyor.

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, merkez İlçe başkanıhamza aktürk, kadın kolları başkanı ferhan polat, gençlik kolları başkanımehmet emin kılıç ile yönetimin tam kadro olarak destek verdiği belediye başkanadayı evren dinçer, sabah buluşmaları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar, derneklerve ev ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla sürekli bir araya gelmeyisürdürüyor.

gündüzleri yoğun programına rağmen yorulmak bilmeyendinçer ve ak heyet akşamları ise davetleri geri çevirmeyerek evlere konukoluyor. ev sakinlerinin sıcak ilgi ve teveccühleriyle karşılanan başkan adayı dinçer,vatandaşlarla sohbet edip, talep ve önerilerini dinleyerek tek tek not alıyor.

tevazu, samimiyet ve gayretle çalıştıklarını aktarandinçer, “yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. vatandaşlarımızın gönlünegirme noktasında zamanla yarışarak zamanı verimli bir şekilde kullanmayaçalışıyoruz. ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarımızın isteklerini,öngörülerini yakından dinliyoruz. hem bir eksikleri ya da ihtiyaçları olupolmadığını öğreniyor hem de sohbet ediyoruz. kış gününde hemşehrilerimizinsamimiyetiyle ısındık. vatandaşlarımızın dilek ve şikâyetleri bizim için çokönemli. gayretimiz ve çabamız bütün aksaray için.” dedi.

Üzerlerindeki ağır sorumluluğun farkında olduklarınıkaydeden dinçer, “aksaray’ımızın her bir yanında çalışıyoruz. bu süreçtehemşehrilerimizin sayın cumhurbaşkanımıza, partimize ve bizlere gösterdiklerisevgi ile muhabbet, bizleri hem mutlu ediyor hem de geleceğimiz adınaumutlandırıyor. tabii bu, aynı zamanda bizler için önemli bir sorumluluk.bizler de buna layık olmak adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. 1 nisansabahı itibariyle de tevazu, samimiyet ve gayretle halka hizmetin hakka hizmetbilinciyle hareket edeceğiz.” ifadelerini kullandı. ziyaret edilen aileler iseduydukları memnuniyeti dile getirerek başkan dinçer’e teşekkür ettiler.

Öte yandan ak parti belediye başkan adayı dinçer saha veev ziyaretlerinin yanı sıra 31 mart’ta yapılacak mahalli İdareler seçimi içinbaşlattığı seçim kampanyalarının bir parçası olarak sosyal mecraları da aktifolarak kullanıyor.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti