Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOPLUMSAL BARIŞ GELECEK

saratlılılar, chp adayı ali

saratlılılar, chp adayı ali abbas ertürk’ü bağırlarınabastılar.

saratlı, pınarbaşı, akmezar, süleymanhüyüğü ve cumhuriyetyaşayanlara hükümetin her zaman mesafeli olduğunu söyleyen chp aksaraymilletvekili adayı ali abbas ertürk, İl başkanı yardımcısıtalat karaağaç vegülağaç İlçe başkanı muharrem yıldırım’ın da katıldığı programda gördükleriilgiden dolayı memnun ayrıldılar. saratlılılar chp adaylarına çok büyük ilgigösterip, saratlı kasabasında 24 haziran’da yine chp’ye oy vereceklerinisözlerine eklediler.

saratlı kasabasının chp’li belediye başkanı nedim uğuz’unda katıldığı programda, saratlılar chp’li milletvekili adaylarını büyük coşkuile karşıladılar. saratlı kasabasının ve kasabada yaşayanların sorunları ilehiç ilgilenilmediğini belirten saratlılılar, “biz ikinci sınıf vatandaş olmakistemiyoruz. biz de bu ülkenin vatandaşıyız” dediler.

chp milletvekili adayı ali abbas ertürk’te, muharremİnce’nin cumhurbaşkanı, kendisinin de milletvekili seçileceğini ve chpiktidarında bu sorunlarını çözeceklerini belirtirken, “chp İktidarında hiçbirvatandaşımız ötekileştirilmeyecek. vatandaşlar arasında ayrım yapılmayacak”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”