Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TEK GAYEMİZ HİZMET

akparti aksaray il teşkilatı

akparti aksaray il teşkilatı aksaray belediye başkan adayı enver dinçerdüzenlenen basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı. 

aksaraypiramit kafede gerçekleştirilen tanıtım toplantısına ak parti aksaray belediyebaşkan adayı enver dinçer, aksaray ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, akparti merkez İlçe başkanı hamza aktürk, ak parti kadın kolları başkanı ferhanpolat, ak parti gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç, aksaray İl genelmeclis başkanı mehmet tüzün ve ak parti il yönetim kurulu üyeleri ile çoksayıda basın mensubu katıldı.

31 mart akşamı yine ak partibelediyeciliğini zafer İle sonuçlandıracağız

aksarayak parti İl başkanı hüseyin altınsoy yaptığı konuşmada ; “Öncelikle evrendinçer kardeşimiz cumhurbaşkanımızın bize emaneti. biz ak parti teşkilatıolarak daha önce cumhurbaşkanımızın nasıl emanetlerine sahip çıktıysak yineaynı heyecan ve şevkle evren kardeşimize, evren başkanımıza tüm teşkilat olaraksahip çıkıyoruz. gece gündüz demeden bu yerel seçimlerde çalışmaya devamedeceğiz. kadın kollarımızla gençlik kollarımızla ve ana kadememizle çalmadık kapıgirmedik gönül bırakmayacağız İnşallah. tabi bu süreç sadece teşkilatlaolabilecek bir iş değil. biz Öncelikle basınımızdan bu süreçte büyük desteklerbekliyoruz. ak parti ailesi olarak 2002 yılından beri basında çok uyumlu birilişkimiz oldu. ben öncelikle şunu da söyleyeyim kendimi bir basın mensubu gibigörmeye başladım. Çünkü belediye başkan yardımcılığı döneminden bugüne kadarbasınla hep iç içe ve emval olduk. İnşallah bu muhabbetimizi bundan sonra dadevam ettirmeyi düşünüyoruz. bu süreçte ben şimdiden vereceğiniz destekler içinteşekkür ediyorum.

değerliarkadaşlar, tabi milletvekillerimiz bütçe görüşmeleri nedeniyle programlarımızakatılamıyorlar. ayın 20’si itibariyle sanırım bütçe görüşmeleri tamamlanacak veondan sonra milletvekillerimiz ile beraber tüm teşkilatımız belediyebaşkanımızın yanında, belediye başkan adayımızın yanında durmadan yorulmadankoşmaya çalışmaya devam edeceğiz. bizim basınla ilgili kanaatimiz aynen şöyle. bizhiçbir zaman basını kendimizden ayrı görmedik. basın siyasilerin gerçektentopluma yansıyan aynası. sizler bu yansımaları ne kadar iyi yaparsanız biz biradım daha öne gitmenin yoluna bakıyoruz. ayrıca yine 31 mart seçimleri bizimiçin gerçekten çok önemli. bunu her fırsatta söylüyoruz. ak parti’nin güvenoyuolarak bakıyoruz. türkiye genelinde alacağımız sonuçların ve yerelde aksaray’daalacağımız sonuçların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve bu bilinçleçalışmaya başladık. İnşallah daha önce söylediğim gibi belediye başkan adayımızla yorulmadan, koşarak, hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. 31 mart akşamıyine ak parti belediyeciliğini zafer ile sonuçlandıracak ve ak parti bayrağınıdalgalandıracağız diye düşünüyorum” dedi.

bu bayrağı daha İleriye taşımayaÇalışacağız

aksaraybelediye başkan adayı enver dinçer; “aksaray belediye başkan adayı olarakcumhurbaşkanımızın genişletilmiş il başkanları toplantısında aksaray belediyebaşkan adayı olarak ilan edildim. bundan sonraki süreçte arkadaşlaraksaray’ımız için elimizden gelen tüm çabayı tüm bilgi birikimimizi bu noktadasarf etmek için çalışacağız. aksaray’ımızın sorunlarını stk temsilcilerimizleaksaray’ımızın ileri gelenleri ile istişare etmek suretiyle ortaya koyup bunailişkin çözüm önerileri getireceğiz. Ülkemiz daha önceki seçimlerde de malumbildiğiniz üzere 14 yıldır ülkemizde faaliyet yürütüyor. cumhurbaşkanımızın1994 yılında kazanmış olduğu zafer ile başlayan bu yolculuk bu kervanaksaray’ımızda da her zaman zaferle çıkmıştır. bundan sonraki süreçte de bizdaha önceki belediye başkanlarımızın yapmış olduğu hizmetleri taşımış olduklarıbayrağı bir ileri iki safhaya götürmek için elimizden geleni yapacağız. kimmemleketimize bir hayır bir fayda istediyse ona teşekkür ediyoruz.

bundansonra bizde bu bayrağı daha ileriye taşımaya çalışacağız. aksaray’da yapılacakfaaliyetler, iş ve işlemler yürüteceğimiz hizmetlerle ilgili belirtmiştimistişare etme mekanizmasında kullanacağız. ama şehircilik adına, çevre adınayapılması gerekenler ve bilindiği gibi bunların üzerinde de çalışmalarısürdüreceğiz. her şehrin bir ruhu vardır. her kentin bir ruhu vardır.İnsanlarla iletişim haliyle bu ortaya çıkar. biz de aksaray’ımızı bu manadainsanıyla hemhal olan iletişim halinde olan bir şehir haline getirmeyeçalışacağız. bugün ilk defa düzenlediğimiz bu basın toplantısını hayırlara vesileolmasını temenni ediyorum” dedi.

haber:vedat tunç

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray
Sıradaki Haber CHP Aksaray, İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geldi