Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TBMM’de yasama dönemi başladı; Aksaraylı vekiller mecliste

Aksaray AK Parti Milletvekili

Aksaray AK Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Türkiye Büyük Millet Meclisinde ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başladı.

TBMM’nin 01 Temmuzda tatile girmesinin ardından ne zaman açılacağı kamuoyunda merak konusuydu. TBMM 1 Ekim 2023 tarihinde tekrar açıldı. Meclisin ara vermesinin ardından Aksaray’da vatandaş ve esnaflarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinleyen Milletvekili Altınsoy, meclisin tekrardan açılmasının ardından göreve başladı.

Milletin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz ifadelerini kullanan Milletvekili Altınsoy, vatandaşların sorun ve taleplerine yönelik çözüm bulma adına kolları sıvadı. TBMM’nin 28. dönem 2. yasama dönemine girmesiyle birlikte Mecliste hareketlilik başladı.

Aksaray AK Parti Milletvekili Altınsoy, Aksaray şehrinin ve vatandaşlarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürütmek adına Mecliste ekip arkadaşlarıyla birlikte çalışmalara başladı.

TBMM’nin 28. dönem 2. yasama dönemine girilmesiyle birlikte milletin hizmetkârı olacağını ifade eden Milletvekili Altınsoy; “Tevazu, samimiyet ve gayretle ofis arkadaşlarımız ile yeni yasama döneminde milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber: Fatma Altınok