Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TARİHİ ÇAĞRI

aksaray ve ilçelerinde bayramlaşma

aksaray ve ilçelerinde bayramlaşma programlarına katılantbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaray milletvekili İlknur İnceöz “24haziran seçimleri ülkemizin ve aksaray`ımızın gelecek 100 yılını teminat altınaalmak için büyük önem taşımaktadır. 

Ülkemizin istikrar içinde büyümesine devam etmesi,aksaray`ımızın bölgesinde marka bir şehir olma yolunda emin adımlarlailerlemesi, bölge barışı ve gönül coğrafyamızın teminat altına alınması içinhemşehrilerimizden, 24 haziran seçimlerinde cumhurbaşkanlığında liderimiz sayınrecep tayyip erdoğan`ı, milletvekili seçimlerinde ise ak parti`mizidesteklemesini bekliyoruz” dedi.

tbmm ak parti grup başkanvekili İlknur İnceöz,türkiye`nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirmek için ilk sınavını 24haziran`da vereceğinin altını çizerek, “içeride ve dışarıda ülkemizinitibar ve güç kaybetmesi için ellerinden geleni yapanların tek amacı,cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan`ın güç , ak parti’nin ise itibar vegüven kaybetmesi. cumhurbaşkanımız güç, ak parti itibar kaybederse, türkiye`ninüzerinde her türlü kumpası, tezgahı ve oyunu çevirebilecekler” dedi.

yikim İttİfaki Ülke kazanimlarina dÜŞmanca bakiyor

ak parti iktidarlarının yapıcı bir siyasetle hizmetlerinedevam ettiğinin altını çizen tbmm ak parti grup başkanvekili ve aksaraymilletvekili İlknur İnceöz “karşımızdaki yıkım ittifakının ülkemizin 16yıllık ekonomik kazanımlarına ve dev projelerine düşmanca baktığını görüyoruz.bu yıkım ittifakına fırsat vermemek için hemşehrilerimizin 16 yıllık tecrübeyleülkemize ve şehrimize büyük hizmetler getiren ak parti`ye ve onun lidericumhurbaşkanımıza sahip çıkması, yanında durması büyük önem taşıyor” dedi.

marka Şehİr olmak İÇİn Şİmdİ aksaray vakti

recep tayyip erdoğan`ın liderliğindeki ak parti iletürkiye`nin 16 yılda adeta çağ atlattığını kaydeden İnceöz, “türkiye ilebirlikte aksaray`ımız da bölgesinin büyüyen marka şehirlerinden birisi halinegeldi. tarım ve hayvancılık alanında büyüme rekoru kırdık. aksaray`ımızda 2002yılında toplamda 72 bin 55 olan büyükbaş hayvan sayımız 2017 tarihi itibariyletam 235 bin 759`a yükseldi. yani büyükbaş hayvan sayımızda yüzde 227`lik birbüyüme var. bu durup dururken olan bir büyüme değil. bu ak parti iktidarlarınınhayvancılığa verdiği destek ve bu destekleri bizlerin şehrimize getirmemizsayesinde olan bir büyüme” dedi.

aksaray`i bÖlgemİzİn cazİbe merkezİ halİne getİrdİk

ak parti iktidarlarının aksaray`a sağladığı teşvikler veyatırımlar sayesinde 335 bin 401 olan küçük baş hayvan sayısının 609 bin 657seviyesine çıktığını kaydenden İnceöz, “aksaray`ımız büyükbaş, küçükbaş vebunlardan sağlanan süt üretimi bakımından şu anda İç anadolu`nun hayvancılıkbaşkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir” dedi.

hemŞehrİlerİmİz, bİsİkletle deĞİl kefenİyle yola Çikanlİderİnİn yaninda olacaktir

recep tayyip erdoğan düşmanlığı yüzünden ülkemenfaatlerini hiçe sayanlara, yasin börü ve 53 vatandaşımızın katillerine, 15temmuz’da darbeci teröristler karşısında dimdik duran, afrin’de terörörgütlerine dünyayı dar eden paşanın apoletlerini sökeceği vaadindebulunanalara aksaraylıların fırsat vermeyeceğini kaydeden İnceöz “toprağıbereketli, insanı vefalı olan aksaray`ımız, millete hizmet yoluna bisikletledeğil, kefeniyle yola çıkan cumhurbaşkanımız ve lideri olduğu ak parti`nin yanındaolacaktır” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”