Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TARİHE TANIKLIK EDİYORUZ

mÜsİadaksaray başkanı eyupdağdaş, cumhurbaşkanlığı

mÜsİadaksaray başkanı eyupdağdaş, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi’ne geçiş vecumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından açıklanan yeni kabineye ilişkinyazılı bir açıklama yaptı. 

yeniyönetim sistemin hayata geçmesiyle birlikte, türkiye’nin önündeki parlakgeleceğe yönelik engellerin ortadan kalktığını vurgulayan dağdaş, açıklamasında;

“24haziran’da gerçekleşen seçim sonucunda türk milleti’nin vermiş olduğu kararla,cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi yürürlüğe girmiş ve sayın recep tayyiperdoğan, yeni sistemin ilk cumhurbaşkanı olmuştur. bu kararla milletimiz,istikrar, huzur ve güvenden yana tavır almıştır. bürokrasiyi azaltarak kararalma ve kalkınma hızının artmasını sağlayacak olan yeni yönetim sistemi, güçlütürkiye’ye giden yolda önümüzdeki tüm engellerin kaldırılmasını ifadeetmektedir.

“yeni türkiye’nin İlkcumhurbaşkanı erdoğan”

17-25aralık ve 15 temmuz gibi fetÖ eliyle organize edilen hain girişimlere karşı dikduruşu ve sergilediği güçlü liderlikle halkına güven, dünyaya ise ülkemizinbirliğine yönelik önemli bir mesaj veren yeni türkiye’nin ilk cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’ın yeni hizmet döneminde ülkemizin önemli atılımlaryapacağına olan inancımız tamdır.

cumhurbaşkanıerdoğan’ın açıklamış olduğu yeni kabineyi, tarihe tanıklık ettiğimiz bu yenidöneme imza atacak olması bakımından son derece değerli buluyoruz. İş dünyasıolarak, ekonominin emanet edildiği değerli ekibin, türkiye’nin son 16 yıldakazanmış olduğu ivmeyi daha yukarı taşıyarak üretim, ihracat, yatırım ve büyümerakamlarını, ülkemizin gelecek hedefleri doğrultusunda yükselteceğineinanıyoruz.

“türkiye’nin kaybedecek zamanıyok”

güçlüiktidar ve güçlü lideriyle iç ve dış tehditlere karşı daha sağlam ve dahagüvenli olan türkiye, bundan sonraki süreçte hiç vakit kaybetmeden artıkbüyümeye ve kalkınmaya odaklanarak yoluna kararlı bir şekilde devam edecektir.

mÜsİadolarak, “meselemiz türkiye olsun” diyerek bu yolda ülkemize katkı yapmaya veher türlü desteği vermeye devam edeceğiz. anadolu’nun bizlere kadim mirası olankardeşlik ruhu ve barışa olan inancımızdan vazgeçmeden, yalnızca ülkemizinrefahı için çalışacağız.

yeniyönetim sistemimizin ve yeni kabinenin ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!