Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SULTANHANI’DA İYİ OLACAK DEDİ

aksaray İyİ parti milletvekili

aksaray İyİ parti milletvekili adayları ayhanerel, nuri koçaş, pınar İzgü ve parti teşkilatları ile birlikte sultanhanıilçesini ziyaret etti. 

sultanhanı sanayisi, çarşısı ve pazarı ziyaretedilerek halkın dertleri dinlendi. tüm türkiye’de baş gösteren ve halkıcanından bezdiren sıkıntıların sultanhanı halkı tarafından da bizzat yaşandığıgözlenirken halkın İyİ parti milletvekili adaylarına yoğun ilgi gösterdiğigörüldü.

milletvekili adayı ayhan erel sultanhanıziyareti sonrasında ‘’bu bölgede de halk ne yazık ki geçim sıkıntısı ileboğuşmakta. aksaray geneline gelmek bilmeyen ve yılan hikayesine dönenyatırımların gelmeyişi tüm aksaray’ı olduğu gibi sultanhanı halkını da birhayli kızdırmış durumda.

siyasilerin sultanhanını sadece oydan ibaretgörmesi ve seçimlerin yaklaştığı zaman hatırlaması halk tarafındaneleştiriliyor. gittiğimiz her yerde olduğu gibi halk burada da bizi gördüğüzaman partimize ve adaylarımıza destek olacaklarını dile getiriyor. Üzerlerindekurulan baskı yüzünden çok da fazla sorunlarını dile getirememekten yakınanhalk sandıkta gereken cevabı vereceğiz. allah İyİ’lerin yolunu açık etsindiyerek, İyİ partiye duydukları güveni belirtiyorlar. bizlerde seçimlerdensonra inşallah bu bölgenin sorunlarına da çözümler bulacağız. halkımız cesurcasandığa gidip kendi iradeleri ile oylarını kullanmak zorundadır’’ dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!