Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sultanhanı’da AK Parti Seçim Ofisinin Açılışı Sıradışı Balkon Konuşması İle Yapıldı!

AK Parti Sultanhanı seçim

AK Parti Sultanhanı seçim ofisi, Ak Parti Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Sultanhanı İlçe Başkanı İshak Yumuşak, önceki dönem il başkanı Latif Ağır, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak ve yüzlerce Sultanhanılı vatandaşın katılımıyla açıldı.

Sultanhanı’da açılacak olan AK Parti Sultanhanı seçim ofisinin açılışına katılmak için Sultanhanı’na giden AK Parti heyeti büyük bir kalabalıkla karşılandı. Yüzlerce Sultanhanılı vatandaş, seçim ofisinin açılışını adeta mitinge çevirdi.

Seçim ofisi açılışında konuşan Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, “Bu gece, bizi onurlandıran Eski Ak Parti İl Başkanımız, şu anda AK Parti Aksaray Milletvekilimiz Hüseyin Altınsoy’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi burada değil, Sayın Vekilimiz Cengiz Aydoğdu’nun selamını sizlere iletiyorum. 7 yıl AK Parti İl Başkanlığında beraber görev yaptığım, kıymetli kardeşim AK Parti İl Başkanımız Hamza Aktrük’e hoş geldin diyorum. AK Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanımıza teşekkür ediyorum. İlçe Başkanımız İshak Yumuşak’a çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

Sözlerine devam eden Solak, “Biliyorsunuz 2014’te bu davaya baş koyduk. Sultanhanı’na güzel hizmetler yaptık. Sultanhanı’nı ilçe yapacağız dedik. Sizlerin desteğiyle yaptık. Sizler bana güvendiniz, oy verdiniz ben de yollara düştüm ve Sultanhanı Cumhurbaşkanımızın sayesinde ilçe oldu. Milletvekilimiz şahit, gece 12’de beni aradı, “Fahri Başkan, Cumhurbaşkanımızla 10 dakika görüştüm, 5 dakikasında Sultanhanı’nı konuştuk, ben oradaki hemşerilerimden yüksek oy bekliyorum, hemşerilerime selam söyle” dedi. Şükürler olsun, çok güzel şeyler oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın açıklamalarına göre, Aksaray ilinde ve Tuz Gölü çevresinde en hızlı nüfus artıran ve en hızlı gelişen ilçedir.“ dedi.

Seçim ofisinin açılışına katılan AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, “Bugün bu soğuk havada bizi böyle sıcak karşıladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Ak Parti Belediyeciliğini 10 yıldır Sultanhanı’nda yaşıyoruz. Fahri Başkanın Sultanhanı Belediye Başkanı aday adayı olduğunda aday olması için çok büyük emeklerim var. Burada Şubat ayının sonunda anket yapmıştık, hiç unutmuyorum. O gün bugündür hizmet için koşturan bir başkanımız var. İnşallah ustalık döneminde, ustaya yakışır bir şekilde, yaptığı hizmetlerin üzerine kat kat daha fazlasını koyarak hizmet yapması için Aksaray ve Meclisten tüm projelerine tam destek vereceğimize söz veriyorum. AK Parti’de zaferler kutlanırken balkon konuşması yapılır. Biz burada balkon konuşmasında başkanımızla beraber bugün zaferi ilan ediyoruz. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, durmak yok, yola devam diyorum.” diye konuştu.

Açılışta konuşan AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, “Biz de sizin gibi köylüyüz ve bundan gurur duyuyoruz. Memleketimize hizmet yolunda, 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güçlü destek verdiniz. Ben bu destek için sizlere teşekkür ediyorum. Belediyecilik bizim işimiz. Aynı zamanda ekip işidir. Valimizle, Belediye Başkanlarımızla, İl Genel Meclis Başkanı ve yönetimimizle, teşkilatımızla, il ve ilçe başkanlıklarımızla, gece gündüz çalışıyoruz. Sultanhanı ilçe olduktan sonra çok büyük mesafeler kat etti. Sayın Bakanımız Varank’a, “Sayın Bakanım Sultanhanı ve Eskil’e organize sanayi istiyoruz” dediğimde, “Hemen hazırlığını yapın, bize gönderin” demişti. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, bizim önümüzü açacak olan belediye başkanımızdır. Yerele hizmet getirmek istiyorsak, bunu belediye başkanımızla yapacağız. Merkezi hükümetle, yerel idareciler uyumlu olmak zorunda. Yerel idareci belediye başkanı, milletvekilinin ve merkezi yönetimin önünü açar ve yatırımlar, hizmetler öyle gelir. Burada hükümet konağımız yapıldı, organize sanayimiz yapıldı, doğalgaz geldi yarım kalan mahallelerimiz de bu sene tamamlanacak inşallah. Biz Fahri Başkanımla beraber yol yürümekten gurur duyuyoruz. Fahri Başkanımla beraber yine çok büyük hizmetlere imza atacağız. Biz onun emrindeyiz, emrinde olmaya devam edeceğiz. İnanın ben TBMM’de kimle karşılaşsam, “Fahri Solak yine aday mı?” sorusuyla karşılaştım. Maşallah tanımayanı yok, bilmeyeni yok, çalmadığı kapı yok Fahri Başkanın. Çıraklık dönemi tamam, kalfalık dönemi tamam, Allah izin verirse 31 Mart akşamı ustalık döneminde de Fahri Başkanla yol yürümeye hazır mıyız?  Fahri Başkanla yol yürümeye kararlı mıyız?” diyerek sözlerini tamamladı ve Sultanhanı halkından büyük destek aldı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz