Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

STK’LAR TAKDİR EDİLMİYORLAR

 31 mart yerel seçim

 31 mart yerel seçim Çalışmalarına sahada hız kesmedendevam eden İyİ parti aksaray belediye başkan adayı Özhan türemiş ilimizin öndegelen stk’larına ziyaretlerini de sürdürüyor.

sırasıyla aksaray ticaret odası başkanı emin göktaş,ticaret borsası başkanı hamit Özkök ve ziraat odası başkanı emin koçak’ımakamında ziyaret eden İyİ parti aksaray belediye başkan adayı türemişziyaretleri esnasında yaptığı açıklamada “İlimiz tarımı, hayvancılığı vegelişmekte olan sanayisi ile bölgemizin neredeyse tahıl ambarı. kıymetli stkbaşkanlarımın hepsi kendi alanlarında ilimizin gelişmesi için büyük gayretlersarf ediyor ve  stk başkanlarımızgerçekten çok başarılı işler ve icraatlar çıkarıyor, yaşanan gelişmelerebaktığımız zaman stk başkanlarımızın iyi niyetli gayretleri ve çabaları mevcuthükümet tarafından çokta takdir edilmiyor” dedi.

“gerÇekler sahada farkli”

türemiş “Özellikle son yıllarda tarım ve hayvancılıküreticisinin girdilerinin fazla olması tarımı ve hayvancılığı ülke genelindeolduğu gibi ilimizde de durma noktasına getirmiştir. hepimiz bu ilde yaşıyoruzve hepimizin yakınları tarım ve hayvancılık ile uğraşıyor. gerçekler sahada çokfarklı ama üreticinin durumu ortada. stk başkanlarımız zaman zaman üreticilerinbir çok sorununu dile getiriyorlar. maalesef duyan yok” diye konuştu.

“evde Üretİme Özel destek”

“Önceleri kendi bahçe avlumuzda yetiştirdiğimiz meyve,sebzelerle bile aile ekonomisine katkı sağlardık” diyen türemiş, “allah nasipeder, milletimiz de teveccüh gösterirse il merkezimizde, özellikle kenarmahallelerimizde seracılığı ve bahçe içinde ürün yetiştiriciliğine destek oluporganik tarıma katkı sağlayacağız. hiç değilse milletimiz kendi turşusunu,kendi salçasını kursun istiyoruz” ifadelerini kullandı. stk başkanlarının önerilerini de dinleyen türemiş,“en önemli sorunumuz kalifiye eleman sorunu. İlimizin üreten bir toplum olmasıyolunda projelerimizi hayata geçirip, genç, kadın, erkek toplumun her ferdinibir çok alanda üreten toplum projemize dahil edeceğiz” açıklamasında bulundu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”