Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

STK’LAR HİZMET KÖPRÜSÜDÜR

24 haziran seçimleri sonrasında

24 haziran seçimleri sonrasında ziyaretlerine hız kesmeden devameden ak heyet, köy, belde ve İlçe ziyaretlerinin yanı sıra sivil toplumkuruluşları (stk) yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

ak parti milletvekili cengiz aydoğdu, ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, merkez İlçe başkanı hamza aktürk, gençlik kolları başkanı mehmet eminkılıç ve yönetim kurulu üyeleri stk ziyaretlerini sürdürüyor.

müteahhitler birliği, esnaf sanatkârlar kredi ve kefaletkooperatifi, veteriner hekimler odası ve askon İl temsilciliğini ziyaret edenak heyet, sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olacaklarını, görüşve düşüncelerine önem vererek sivil toplum kuruluşlarıyla istişare edeceklerinidile getirdi. aksaray’ın kalkınması ve gelişmesi adına bize ne görev düşüyorsayapmaya hazırız diyen heyet, sivil toplum kuruluşlarının (stk) vatandaşlar ilearalarında hizmet köprüsü olduğunu belirtti.

stk temsilcileri ise “Şehrin ihtiyaçlarının hızlı tespiti vesorunların çözümü için milletvekillerimiz, İl başkanımız ve teşkilatımız ilekoordineli çalışıyoruz” dediler. vatandaşların devlet imkânlarından en verimlişekilde faydalanmalarını sağladıklarını belirten stk temsilcileri, ziyaretlerindenve desteklerinden dolayı ak heyet’e teşekkür ettiler.”

ziyaretlerin, sivil toplum kuruluşları ileişbirliği içinde sorunların ve eksiklerin çözülerek daha fazla hizmetüretilmesi amacıyla yapıldığı bildirildi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!