Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SÖZÜM KAŞLI SÖZÜ!

Önceki gün ramazan kaşlı

Önceki gün ramazan kaşlı aksaray milliyetçi hareketpartisinde aday adaylığını açıkladı.

mhp aksaray 27. dönem milletvekili aday adayı ramazankaŞli yaptığı konuşmada; “İçinde bulunduğumuz üç aylarda bugün idrak edeceğimizmübarek berat kandil’inin sizlere, ailelerinize,  aksaray’ımıza, ülkemize ve bütün insanlığahayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.

malumunuz olduğu üzere birçok alanda olağanüstü durumlaryaşanan ülkemizin içinde bulunduğu durumun bir an önce düzelmesi öncelik amacıylasiyasi irade erken seçim kararı almış bulunmaktadır.24 haziran 2018 pazar günüyapılacak olan cumhurbaşkanlığı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin tarihiönemine değinmek istiyorum. Öncelikle cennet vatanımız üzerinde oynanmakistenen oyunları, kurgulanan planları, hain hesapları hafızalarımıza kazıyarakhepimiz şunu düşünmek zorundayız. son 1 kasım seçimlerinden bugüne geçen süredemhp tbmm’de olmasaydı 15 temmuz akşamı milliyetçi-Ülkücü hareketin lideri dediğer siyasi partilerin liderleri gibi bir pozisyon alsaydı, bugün nasıl birtürkiye’de yaşıyor olacaktık? yaşayıp yaşamayacağımızı demokrasi ile yönetilipyönetilmeyeceğimizi bilmiyorum, ancak önümüzdeki seçimlerin halkımızın hüriradesiyle yapılamayacağını hepimiz adımız gibi biliyoruz. İşte bu sebeptendolayı önümüzdeki dönemdeülkemizin ülkücü hareketin yönetimine tbmm’nin mhp’ninen az 301 vekiline her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı var. bunun içinönümüzdeki 55 günde başta ailelerimizden, akrabalarımızdan, arkadaşlarımızdan vekomşularımızdan başlayarak, çarşıda, pazarda, manavda, markette ve kaldırımdakarşılaştığımız, konuştuğumuz, uzaktan yakından tanığımız herkese şu soruyusorarak oy istemek en doğal hakkımız da haddimiz de; mhp’nin tbmm’de 33 vekilyerine 333 vekile temsil edilmesinin türkiye’mizin bekasına milletimizingeleceğine, çocuklarımızın, torunlarımızın yarınlarına faydası ne olur, zararıne olur? sandığın başına vardığınızda elinizi vicdanınıza koyun, yüreğinizesorun, mührü 3 hilale vurun, mhp’nin milli duruşunun hakkını verin. tespit vetavsiyelerinde bu kadar çok haklı çıkan, ancak sandıkta hakkını alamayan budualı harekete hakkını teslim etmek için 24 haziran’ın tarihi bir fırsatolduğunu anlatmak bu salonu varlığıyla şereflendiren her kardeşim için birgörevdir.

değerli dava arkadaşlarım,

aday adaylığı açıklamamın bu bölümde hayatım boyunca hepimtina ettiğim, hep temkinli davrandığım, mütevazı olmaya çalıştığım birkonudan yani kısaca birazda kendimden bahsetmek istiyorum.hiçbir amaç tÜrkmİllİyetÇİlİĞİ davasından, hiçbir makam ÜlkÜcÜ İrade’den üstün değildir,inancıyla iyi niyet ve samimiyetle temsil ettiğim tüm makamların hakkınıvermeye çalıştım, beni biraz yakın tanıyan herkes bilir ki hayatım boyunca,makam kavgasında da, mevki kavgasında da olmadım. Üstlendiğim görevlerinzorluğuna, şartlarına, durumuna konumuna kaygılanmadım, bedel –ödül hesabıyapmadığımı allah’ta aksaray’da biliyor. belediye meclis Üyesi olurken,belediye başkan adayı olacağım aklımın ucunda dahi olmadığını, hareketinaksaray tarihinde en uzun süreli  6 yılmerkez İlçe başkanlığını yaparken de ileride İl başkanlığı veya milletvekiliadaylığı  gibi bir düşüncem olmadığına,aktif görev almadığım dönemlerde aday olan arkadaşıma tecrübelerimiaktardığıma, destek olduğuma liderimiz aleyhine şakayla dahi tek kelime lafsöyletmediğime burada bulunan her ülküdaşım şahittir. muhalefetin başkentiolarak adlandırılan aksaray’da 793 günde neler yaşandığımı hafızama yazdım,neler konuşulduğunu unutmadım, hiç kimseye kin tutmadım, hiç kimseyle polemiğegirmedim, cenaze ve düğün konusunda partili partisiz muhalif ayrımı yapmadım.size, liderimize ve kendimize yakışan bir duruş ve davranışla teşkilatımızıtemsil edeceğimiz sözümü sabrımın en çok zorlandığı anlarda aklımdan çıkarmadanbugün huzurunuza vekiliniz olarak tbmm’de sizi temsil etme adına aday adayıoldum. allah nasİp ederse devlet bey onay verİrse mİllet’de oy verİrse 1ayağımın ankara’da 1 ayağımın aksaray’da aklımın sizde olacağından aslaşüpheniz olmasın sÖzÜm kaŞli sÖzÜ!

son olarak bu zorlu süreçte size ve aksaray’ımıza hizmetetalip olan bütün aday adayı arkadaşlarımın allah gönüllerine göre versin diyor,samimi saygılarımı sunuyorum” dedi.

 haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret