Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sorun ve talepler tek tek çözülüyor 

Aksaray AK Parti İl

Aksaray AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk’e ziyaretler devam ediyor. Öz Sağlık İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Abdullah Yıldırım, Başkan Yardımcıları Fatiş İçli ve Serkan Kılıçaslan ile birlikte Ak Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ü ziyaret etti.
AK Parti İl binasında gerçekleşen ziyarette, 14-28 Mayıs seçimlerinde AK Partinin seçimlerinde AK Partinin Aksaray’dan büyük oranda oy almasından ötürü ve 28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen seçimin sonunda Cumhurbaşkanı adayı olan Erdoğan’ın seçimi kazanmasına yönelik tebrik etti. Seçimden sonraki süreç hakkında bilgiler paylaşıldı. İş sendikalarına yönelik çalışmalar hakkında bilgiler alan İl Başkanı Aktürk buna yönelik çalışmalar hakkında istişarede bulundu. İş dünyasına yönelik fikirlerin sunulduğu bir ortam oldu.
Bunun üzerine İl Başkanı Aktürk; “ziyaret eden Öz-Sağlık İş Sendikası Aksaray Şube Başkanı Abdullah Yıldırım, Başkan yardımcıları Fatiş İçli, Serdar Kılıçaslan’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Diğer bir ziyaret ise Aksaray halkından geldi. Aksaray’dan AK Partiye %75 oranında oy verilmesinin ardından Aksaray halkının seçimlerde Ak Partinin kazanmasına yönelik büyük bir destek vermişti. Aksaray halkı tarafından büyük bir ilgi toplayan Aksaray AK Parti mensupları, seçimin ardından Aksaray halkıyla tekrardan bir araya gelmeye devam ediyor.

           

Ak Parti İl binasında İl Başkanı Aktürk’ü ziyaret eden vatandaşlar, ziyaret esnasında seçimden sonraki süreç hakkında istişare etti. Vatandaşlar istek ve şikayetlerini İl Başkanı Aktürk’e aktararak talep oluşturdu. Seçim zamanında sık sık saha da çalışmalar yürüten Ak Parti teşkilatı, çalışmaları esnasında halkla bir araya gelerek onların istek ve taleplerini almıştı. Seçimden sonraki süreçte ise bu istekleler doğrultusunda çalışmalar yürütmek için vatandaşlarla değerlendirmelerde bulundu.
Bunun üzerine açıklama yapan Aktürk; “parti binamızda kıymetli hemşehrilerimizi misafir ederek sorun ve taleplerini dinledik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.

Haber: Fatma Altınok