Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ

24 haziran seçimlerininardından; hiç

24 haziran seçimlerininardından; hiç durmadan ve yorulmadan yerel seçimler için çalışma yürüttüklerinibelirten ak parti aksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “mart ayında yapılacakyerel seçimler türkiye’nin yükselişi için kritik öneme sahip. bu nedenlehedefimiz yerel seçimlerde yine aksaray’ı bir numaraya taşımak” dedi.

aksaray’da hizmet görevinialdıkları günden bugüne kadar yapılan en büyük değişimin aksaray’ın baştanaşağı yenilenmesi olduğunu söyleyen başkan altınsoy; gerçekleşen değişimin akparti teşkilatları, milletvekillerinin, belediye başkanlarının birliktegösterdiği çalışma ve çaba ile olduğunu vurguladı.

 

gerçekleştirilenyatırımlar ile aksaray’ın sürekli gelişerek büyük bir cazibe merkezi halinegeldiğini aktaran altınsoy, 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde aksaray’ınak parti’ye desteğinin artarak devam edeceğinden yana hiç kuşkularınınolmadığını dile getirdi.

 

türkiye’nin 24 haziran seçimleri sonrasında çok önemli bir değişime veyeni bir sürecin başlangıcına adım attığını belirten altınsoy; bu sürecin 2019mart ayında yapılacak olan yerel seçimler ile daha da güçlenerek devamedeceğini sözlerine ekledi.

haber  merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”