Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Son söz Genel Merkezlerdedir

Aksaray Milliyetçi Hareket Parti

Aksaray Milliyetçi Hareket Parti Milletvekili Ramazan Kaşlı, 2024 Mayıs ayında gerçekleşecek olan yerel seçimlere yönelik açıklamada bulundu. MHP Milletvekili Kaşlı, yerel seçimler öncesinden MHP teşkilatına yoğun bir ilgi olduğunu, şimdiden belediye başkanlığına aday olabilmek için başvurular olduğunu belirtti.

MHP Milletvekili Kaşlı, Aksaray merkez dahil ilçe ve beldelerin arasında bulunduğu 22 belediyeye de talip oldukların belirtti. Yerel seçimlerde Cumhur İttifakının izleyeceği yol hakkında konuşan MHP Milletvekili Kaşlı, “Son söz Genel Merkezlerdedir” dedi.

“MHP’li Seçmen 4 Dönemdir Belediyeye Uzak Olmanın Özlemini Yaşıyor”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen yerel seçimlerde MHP teşkilatının Aksaray’da nasıl bir yol izleyeceği kamuoyunda merak edilen konular arasında yer alıyor. MHP teşkilatı seçmenlerinin 4 yıldır belediyeye uzak olmanın özlemi içerisinde olduklarını belirten MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, “MHP’li seçmen 4 dönemdir belediyeye uzak olmanın özlemini yaşıyor. Ben il başkanı olduğum dönemde kimse kapımızı çalmazken, bugün gelinen noktada yapılacak olan seçimleri kesinlikle MHP kazanacak deniliyor. Bunu artık herkes söylüyor” şeklinde konuştu.

“22 Belediyenin 22’sine de Talibiz”

MHP Milletvekili Kaşlı, 31 Mart tarihinde yapılacak olan seçimlerde MHP’nin çoğunluğu alacağını ve Aksaray Belediyesi’ni de kazanacağını belirtti. MHP’nin yerel seçimlerde, genel seçimlerde aldığı oyun iki katını aldığına da dikkat çeken Milletvekili Kaşlı, “Artık herkesin elinde telefon var. Önceki seçimler karşılaştırıldığında bunun doğruluğunu herkes görecektir” şeklinde konuştu.

MHP teşkilatının hedefleri arasında geçen seçimlerdeki oy farkını kapatmak olduğunu ifade eden Milletvekili Kaşlı, “Hedefimiz geçen seçimlerdeki oy farkını kapatıp bu seçimlerde Aksaray Belediyesi’ni kazanmaktır. Sadece Aksaray belediyesi değil, tüm ilçelerde ve beldelerde teşkilatlarımız seçimlere hazır. 22 belediyenin 22’sine de talibiz.” şeklinde konuştu.

“Bizim Teşkilatlarımız Seçime Hazır”

Yaklaşan yerel seçimlerde Cumhur İttifakının ortak bir payda da mı yoksa ayrı ayrı mı gireceği kararının Genel Merkezden gelecek kararsa bağlı olduğunu belirten Milletvekili Kaşlı, “Liderlerimiz, bu konuyla ilgili de zaman zaman bir araya geliyorlar. Geçtiğimiz seçimde bildiğiniz gibi 30 Büyükşehir’de ittifak kurulmuştu. Diğer 51 ilde herkes kendi adayı ile seçime girmişti. Önümüzdeki seçimlerde de nasıl bir karar alınırsa biz o karara uyarız. Bizim teşkilatlarımız seçime hazır. Ancak Genel Merkezimiz nasıl karar alırsa başımız üstüne. Biz bugüne kadar olduğu gibi bugün de liderimizin, teşkilatımızın çizgisinden ayrılmadan partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

“Şu An Çok Yoğun Bir Katılım Var”

MHP teşkilatına yoğun bir katılım olduğunu ifade eden Milletvekili Kaşlı, “Bize nasıl görev verilmişse ona göre hareket edeceğiz ve görevimizi yerine getireceğiz. Seçim tarihinin netleştiğini ve “Bütün siyasi partilerin hedeflediği gibi bizde bütün belediyeleri almak istiyoruz.  Şu an çok yoğun bir katılım var. Özellikle, Aksaray Belediyesi için il başkanımıza, diğer arkadaşlarımıza ve şahsıma aday olmak istediğini beyan eden 10 civarında kişi oldu. Seçim stratejimiz iyisi belli olmadığı halde bu kadar aday adayı olmak isteyen kişi var. Netleştiği zaman bu sayı seçimlere kadar 3 katına çıkacaktır. Bu durum sadece Merkez için değil, tüm ilçe ve beldelerde de bu şekilde olacaktır” şeklinde sözlerini tamamladı.

Haber: Fatma Altınok