Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SON MOLA AKSARAY

destekçileri ile mersin’den ankara’ya,

destekçileri ile mersin’den ankara’ya, “cumhurbaşkanınasaygı yürüyüşü” isimli etkinlik yapan ak parti mersin milletvekili aday adayımuhammed alp, aksaray’da mola vererek başkan yazgı’yı ziyaret etti. 

yurt genelinde geçtiğimiz gün son bulan milletvekilliğiaday adaylığı başvuru sürecinde mersin’de ak parti milletvekili aday adayı olanmuhammed alp, kendisini destekleyen 4 arkadaşıyla birlikte pazar günümersin’den yürüyerek yola çıktı. cumhurbaşkanına saygı yürüyüşü adını verdiğietkinlikte ankara güzergahı üzerindeki illerde mola veren alp, ak partiteşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret etti.

alp, “saygısızlık değil saygı yürüyüşü yapıyoruz”

ankara öncesi son molasını aksaray’da veren alp vearkadaşları aksaray belediye binası önünde basın mensupları ile bir arayageldi. etkinlik hakkında bilgi veren alp, “malatyalıyım, ak parti mersinmilletvekili aday adayıyım. pazar günü saat 14.00’te mersin’dencumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’a saygı için yürüyüşe çıktık. nasipolursa bundan sonra biraz daha hızımızı artırarak gideceğiz. Çünkü ankara’yaulaşıp cumhurbaşkanımızı ziyaret edip, tekrar çalışmalarımız için mersin’edöneceğiz. bugün beşinci günümüz. yürüyüşümüzün amacı gerçekten bu davayainandığımızı, gerçekten çalışmak istediğimizi belirtmek olacak. kesinliklesaygı yürüyüşüdür. muhalefet cumhurbaşkanımıza karşı yürürken, ona saygısızlıkederek yürümüştü. bu yürüyüşe de adalet ismini vermişti. ama bizcumhurbaşkanımıza saygı için yürümek istedik. bunu gerçekten ifade etmekistiyoruz. İnsanlarda bizim bu samimiyetimize inanıyor ve görüyorlar. gelirkenbelediye başkanlarımızı ve ak parti il teşkilatlarımızı ziyaret ediyoruz.hepsinin bizleri gerçekten güzel karşılaması bizi çok mutlu etti. burada dabelediye başkanımızı ziyaret edip yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.açıklamanın ardından belediye başkanı haluk Şahin yazgı’yı ziyaret eden alp,aksaray’dan ankara’ya doğru yola çıktı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor