Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEN SAHİP ÇIKARSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR

ak parti İl gençlik

ak parti İl gençlik kolları başkanı mehmet emin kılıç,İçişleri bakanı süleyman soylu’nun 81 İl valiliğine Şehit cenaze törenlerindechp İl başkanlarının protokole kabul edilmemesi kararını yerinde bulduklarınıbelirtti.

başkan kılıç, “İçişleri bakanımız sayın süleyman soyluŞehitlerimizin mümtaz hatırasını pkk cenazesine katılarak yaralayan pkk’nınaçık destekçisi hdp’yi meclis’e bir oy chp bir oy hdp’ye diyerek taşıyan chp İlbaşkanlarının şehit cenazesinde protokole kabul edilmemesini bildirmiştir.

Şehrimizde buna tepki veren ancak milliyetçiliğindenşüphe etmediğimiz chp il teşkilatının da kendi ana kademelerine tepkigöstermeleri gerekmektedir. cumhuriyet ile yaşıt bir partiyi bu aziz vatantoprağının düşmanlarıyla aynı çizgide tutan genel başkanlarına ve genel başkanyardımcılarına tepki vermeleri gerekmektedir. fetö’cü hainlerin istismar ettiğiçözüm sürecinden partimizi ve sayın bakanımızı yaftalamaya çalışmak kimseninhaddine değildir.
bu ülkede bundan sonra pkk’yı kimse yeşertemez diyen ve şehidin hesabınıvereceksiniz diyen sayın bakanımız zaten milletimizin mümtaz gönlünde yerinialmıştır.vakit safını belli etmek haç veya hilal’in yanında olma günüdür. vatantoprağının kutsiyetini ne içerdeki ne dışardaki hainlere bırakmayacağımızısaygıyla bildiririm. sahipsiz vatanın batması haktır, sen sahip çıkarsan buvatan batmayacaktır” ifadelerine yer verdi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Birlik ve Beraberlik Rüzgarı: Aksaray
Sıradaki Haber Yiğit Bozkurtlar bayramda bir arada: MHP’den duygusal ziyaret