Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHRİMİZİN GELECEĞİNE DOKUNACAĞIZ

aksaray belediye başkan adayı

aksaray belediye başkan adayı evren dinçer, “cumhurbaşkanımız11 farklı alanda yeni şehircilik vizyonumuzu paylaştı. ‘memleket İşi gönül İşi’diyerek sayın cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çok çalışacağız. akparti belediyecilik anlayışını daha da üst aşamaya taşıyacak, her alanda şehrimizingeleceğine dokunacağız.” dedi.

memleket işi gönül işi diyerek tevazu, samimiyet ve gayretleyola devam edeceklerini dile getiren başkan adayı dinçer, “İnşallah ak parti 31mart yerel seçimlerinde gönül belediyeciliği anlayışıyla belediyecilikte tevazuve tecrübenin temsilcisi olacaktır. ‘memleket İşi gönül İşi’ diyerek yolumuzadevam ediyoruz. rabbim işlerimizi kolaylaştırsın.” dedi.

ak parti belediyeciliği ile hizmet kalitesini üst aşamayaçıkaracaklarını belirten dinçer, “cumhurbaşkanımız 11 farklı başlıkta yenişehircilik vizyonumuzu paylaştı. hepsi şehirlerimiz için çok önemli. gönülbelediyeciliğiyle sayın cumhurbaşkanımızın belirlediği istikamette çokçalışacağız. Şehrimizi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizleyoğrulmuş daha çok hizmetle donatacağız. ak parti belediyecilik anlayışını dahada üst aşamaya taşıyacak, her alanda ilimizin geleceğine dokunacağız. Şehir planları,altyapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreyesaygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, halkla birlikteyönetim, tasarruf, şeffaflık ve değer üreten şehirler gibi 11 maddelik seçimmanifestomuz milletimize, memleketimize, hemşehrilerimize hayırlı uğurluolmasını diliyorum.” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”