Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞEHRİMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

aksaray’a olan sevdasıyla yorulmak

aksaray’a olan sevdasıyla yorulmak bilmeyen ak parti belediyebaşkan adayı evren dinçer, gün içerisinde esnaf ziyareti yapıyor, vatandaşlarlahasbihal ediyor, stk’larla bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devamediyor.

belediye başkan adayı evren dinçer, ak parti gençlikkolları başkanı mehmet emin kılıç, il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehrininşasında önemli role sahip meslek gruplarından müteahhitler birliğininyönetimiyle bir araya geldi.

ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren müteahhitlerbirliği başkanı fatih güneş birlik hakkında bilgiler vererek yapılançalışmaları aktardı. birliği güçlü kılmak, müteahhitlerin haklarını-hukuklarınıkorumak için çalıştıklarını aktaran başkan güneş, belediye başkan adayı evrendinçer’e başarılar diledi.

seçim çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren dinçer,şehri birlikte inşa edeceklerini ifade ederek, “İnşaat sektörü ekonomininlokomotifi, ticaretin ise can damarı. Şehrin ekonomisi ve görüntüsüne katkısağlayan müteahhitler, ilimizin gelişiminde önemli bir rol üstleniyor. bizbiliyoruz ki şehir sadece lüks binalardan ya da modern tasarımlı iş hanlarındanoluşmuyor. müteahhitler birliği ile şehrin ruhuna uygun işlerde birlikteçalışacağız. yeni dönemde sivil toplum kuruluşlarımız projelerimizin,belediyecilik anlayışımızın tam merkezinde olacak. biz birlikte güçlüyüz.” diyekonuştu.

belediyeciliğin cesur kararlar gerektirdiğini aktaranbaşkan aday dinçer, “bireylerin değil toplumun menfaatlerini öncelik verirsekbaşarı gelecektir. aksaray yeni dönemde yükselen değer olacak. ticaret vesosyal hayat denildiğinde sadece belirli noktalar değil bölge insanı aksaraygeneli demeli. Şehircilik, planlamada ülkeye rol model olmalı bizim şehrimiz.niyetimiz halis, derdimiz doğup büyüdüğümüz şehrimize hizmet etmek. rabbimnasip eder ve görev bize verilirse hep birlikte aksaray’da yaşayan insanımızınmutlu olacağı çalışmalara imza atacağız.” şeklinde konuştu. başkan adayı dinçerve müteahhitler birliği ziyareti karşılıklı fikir alışverişin ardından sonaerdi.

haber merkezi 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”