Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEFER ZAFER OLACAKTIR

mhp aksaray belediye başkan

mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan dünÖğretmenevinde yapılan aksaray ziraat odasının 27. olağan genel kurulunakatıldı.

emin koçak’ın tek aday olarak 3.defa başkan seçildiğiaksaray ziraat odasının kongresinde mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, ziraat odasının üyeleri ile bir bir ilgilendi ve onlarla sohbet edip,sorunlarını dinledi.

aksaray ziraat odası başkanlığına seçilen emin koçak veekibini tebrik eden mhp aksaray belediye başkan adayı sefer alkan, eminbaşkanın ziraat odasındaki başarılı çalışmalarını taklip ediyoruz. odanındelegeleri emin koçak başkan’dan memnun olmuş ki 3.defa karşısına adayçıkarmadan yoluna devam ediyor.

bizlerde allah izin verirse 31 mart’ta yapılacakseçimlerde aksaray belediye başkanı seçildiğimiz zaman ziraat odası adınayapılacak tüm çalışmalarda elbirliği içinde olacağız. ziraat odası da, aksaraybelediyesi de bu şehirde yaşayan halkın memnun olması, huzurlu yaşaması içinçalışıyor. İyi bir diyalogla hizmet edeceğiz” dedi.

ziraat odasının mahalle ve köylerden gelen tüm delegeleriile ilgilenen ve onlarla sohbet eden mhp aksaray belediye başkan adayı seferalkan, tek derdimiz aksaray’dır. aksaray’da belediye ve sivil toplumkuruluşlarının iyi yönetilmesidir. emin ellere teslim edilmesidir. ziraat odasıemin ellere teslim edilmiş. İnşallah aksaray’da bu defa zafer sefer olacaktır”dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

CHP, 5 Eylül 2024 tarihinde
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, Tüzük Değişimi Hakkında Açıklamada Bulundu