Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEÇMEN KAĞITLARI MUHTARLIKLARDA

ak parti İl başkanı

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, 24 haziran cumhurbaşkanlığıve milletvekili seçimlerinde kullanılacak olan seçmen bilgi kâğıtlarınınmuhtarlıklara geldiğini belirtti.

başkan altınsoy, “24 haziran’da yapılacak olancumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri ile ilgili seçmen bilgi kâğıtlarınındağıtımı muhtarlıklarımızda başlamıştır.Ülkenin kaderini etkileyecek kritikoylama öncesi tüm seçmenlerin seçmen bilgi kağıtlarını muhtarlıklarımızdantemin etmesi gerekmektedir” dedi.

24 haziran seçimlerinde oy kullanacak olanvatandaşların her hangi bir aksaklık yaşamaması için bu evrakları almasınıisteyen başkan altınsoy, “vatandaşlarımız hangi okulda, hangi sandıkta oykullanacağı bu evraklardan ve ysk sistemlerinden öğrenebilirler.

bu duygu ve düşüncelerle 24 haziran’da yapılacak olancumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin ilimize ve ülkemize hayırlıuğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

yurtdiŞi seÇmenlerİmİzİn oy kullanma İŞlemİbaŞlamiŞtir

ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, yurtdışındakivatandaşların havalimanlarında oy kullanma işlemleri 7 haziran tarihiitibariyle başladığını belirtti.

başkan altınsoy, yüksek seçim kurulu’nun (ysk),cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimi’ne ilişkin 327, 330, 333ve 334 sayılı kararları resmi gazete‘nin mükerrer sayısında yayımlandığını belirterek, “24 haziran seçimlerindegümrük kapılarında görev yapacak geçici gümrük kapısı seçim kurulları ve sandıkkurullarının görev ve yetkileri ile buralarda oy verme işlemlerine ilişkin yskkararına göre, yurtdışı seçmen kütüğü’ne kayıtlı seçmenlerin gümrük kapılarında oyverme işlemleri 7 haziran perşembe itibariyle başlamış olup, 24 haziran pazargünü saat 17.00’de sona erecek.60 ülke ve 123 temsilcilikte sandık kurulacak,yurt dışında oy verme saatleri 09.00-21.00 olarak uygulanacaktır” dedi.

İl başkanı altınsoy, ayrıca oy kullanmak içinhavalimanına gidecek vatandaşların gidiş dönüş işlemlerine yardımcıolacaklarını ifade edip, “havalimanlarında oy kullanacak vatandaşlarımız, zamankaybetmeden İl başkanlığımıza başvurabilirler” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı
Sıradaki Haber Milletvekili Altınsoy; “FETÖ elebaşı, sahiplerinin kucağında can verdi”