Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SEÇİMLER SANDIKTA DEĞİL GÖNÜLLERDE KAZANILIR VEYA KAYBEDİLİR

ak parti’nin zaferle dolu

ak parti’nin zaferle dolu 17 yılındaki başarısının milletingönlünde ciddi bir karşılık bulmasından kaynaklandığını dile getiren ak partiaksaray İl başkanı hüseyin altınsoy, “ak parti olarak kurulduğumuz günden beriönceliği hep milletimizin gönlünde birinci olmaya verdik” dedi.

dünya lideri cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ın önderliğindekalpleri fethetmenin mücadelesini yürüttüklerini anlatan başkan altınsoy,şunları kaydetti: “hep söylediğimiz gibi seçimler sandıkta değil gönüllerdekazanılır veya kaybedilir. ak parti olarak kurulduğumuz günden beri önceliğihep milletimizin gönlünde birinci olmaya verdik. nitekim sadece seçimden seçimemilleti hatırlayan, sadece seçim dönemlerinde milletin kapısını çalan partilersürekli başarısızlığa uğradı. günün 24 saati, yılın 365 günü milletimizingönlüne girmek için çalışan ak parti ise sandıktan istisnasız hep lider olarakçıktı. bu nedenle gaflete düşmeden ana kademe, kadın kollarımız, gençlikkollarımız, kapı kapı dolaşarak gece gündüz demeden durmadan, yorulmadan çokçalışacağız.”

ak parti’nin her seçimde oy hedefinin yüzde 100’ündesteğini almak olduğunu söyleyen başkan altınsoy, “bu orana ne kadaryaklaşırsak kendimizi o derece başarılı görürüz. biz oy oranımız düştüğündeiktidarımız tehlikeye girdiği için değil, milletimizin gönlünde irtifakaybettiğimiz için üzülüyoruz. aynı şekilde oy oranımız yükseldiğinde gücümüzütahkim ettiğimiz için değil, milletimizin gönlündeki yerimizisağlamlaştırdığımız için seviniyoruz. İnşallah 31 mart 2019’da milletimizingönlündeki yerimizi daha da güçlendirecek, daha da yükseğe çıkartacağız.”şeklinde konuştu.

allah’ın izni ile cumhurbaşkanımız recep tayyiperdoğan’ın liderliğinde türkiye’yi, 2023’e hedeflerini yakalamış bir şekildeulaştıracaklarını vurgulayan altınsoy, “ak parti’nin bu seçimlerde alacağıgüzel bir sonuç sadece partimize gönül verenleri sevindirmekle kalmayacak,ülkemizle ilgili kötü niyet besleyenlere de cevap teşkil edecektir. Önce milletinkaderi ile birleşmiş ak parti’yi sonra İslam coğrafyasının son kalesi türkiye’yitökezletmek isteyenler bir kez daha hüsrana uğrayacaktır. demokrasi ve kalkınmayolculuğumuzun 15. imtihanından da inşallah zaferle çıkacağız. rabb’im yar veyardımcımız olsun

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!