Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Seçim Arenasında Karacaer Rüzgarı! Aksaray’da yerel siyaseti sallıyor

31 Mart 2024 de

31 Mart 2024 de yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Tuğrul Karacaer Aksaray’da önemli isimleri ziyaret ederek nabız yoklamaya devam ediyor.

İYİ Parti, Mayıs 2023 seçimlerinde Turan Yaldır’ın Aksaray Milletvekili seçilmesi, Aksaray merkezde de Millet ittifakı ile seçimlere giren İYİ Parti’den Aksaray Merkez’den ciddi şekilde oy alması, sandıkların çoğunluğunda Millet ittifakı olarak İYİ Parti önde çıkması, İYİ Parti’yi yapılacak olan yerel seçimlerde Aksaray Belediye Başkanlığı için iştahını da kabartıyor.

Bu yönde İYİ Parti’den Aksaray Belediye Başkanlığı için birçok aday adayı bulunuyor. Ancak bu isimlerin başında Mustafa Tuğrul Karacaer geliyor.

Tuğrul Karacaer, Babası Hüseyin Karacaer gibi Ülkü Ocaklarında, Milliyetçi Hareket Partisinde siyaset yaptı. İki defa MHP’den Aksaray Milletvekili adayı olarak 2.sırada yer aldı. 2011 Genel seçimlerinde Kılıçarslan Ekin’in ardından 2. sırada aday olan M. Tuğrul Karacaer, 2015 seçimlerinde de Turan Yaldır’ın ardından 2.sırada Milletvekili adayı oldu.

2011 seçimlerinde MHP Aksaray Milletvekili çıkaramadı. Ancak 2015 seçimlerinde Turan Yaldır Aksaray Milletvekili olarak TBMM’sine gitmişti.

İki seçimde de listede yer almasına rağmen M. Tuğrul Karacaer milletvekili seçilmek nasip olmamıştı.

Tuğrul Karacaer, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için İYİ Parti’den Aksaray Belediye Başkanlığına aday adayı olduğu biliyor.

Tuğrul Karacaer yerel seçim yarın yapılacak gibi esnafları, halkı, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ediyor. Milliyetçi Hareket Partisinden iki defa milletvekili adayı olan Karacaer, eski dostları, geçmiş dönem il başkanlarını ve arkadaşlarını ziyaret ederek, ülkü camianın oyunu hanesine çekmek istiyor. Bölgesel bir aday adayı olan M. Tuğrul Karacaer, siyasette de alt yapıya sahip ve Bayıraltı köyünden, Çimelili olmasından dolayı da o bölgenin oylarında da kayıp yaşamak istemiyor. O bölgenin seçmenlerinin full çekmenin hesaplarını yapıyor.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır’ın da rüzgarı ile kendi rüzgarını da seçim havasında estirmek isterken Babası Hüseyin Karacaer ve arkadaşlarından da aldığı algı ve ezinti ile Karacaer seçim çalışmalarına devam ediyor.

Arkadaşları Salih Taş, Sami Uyar ve diğer isimlerle gittiği yerlerde geçmişin sevgisi ve saygısını şahsen almaya da devam ediyor.

İYİ Parti’den Aksaray Belediye Başkan aday adayı olan Tuğrul Karacaer MHP’nin geçmiş dönem il Başkanlarından Veteriner Hekim Mustafa Altınsoy’u, Esnaf Kefalet kredi Kooperatifi Başkanı Yaşar Altın’ı, sanayi esnaflarını ve halkı ziyaret etmeye devam ediyor.

Beraberinde ülkü arkadaşları ile yaptıkları ziyarette aldığı olumlu tepkilerle seçim çalışmalarına d ahız vermeye devam ediyor.

MUSTAFA TUĞRUL KARACER KİMDİR?

1976 yılında Aksaray’da doğdu. İl ve orta öğrenimini Aksaray’da tamamladıktan sonra Niğde Üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesi işletme bölümünden mezun oldu. 1998 yılında Aksaray ülkü ocakları genel başkan yardımcılığı yaptı. 2000 yılında İstanbul Halkalı vergi dairesinde atanan Karacaer daha sonra 2009 yılında gelir uzmanlığına yükseldi. 2011 yılındaki genel seçimlerde MHP Aksaray Milletvekili 2. Sıra adayı oldu. Karacaer, 2015 yılında tekrar MHP Aksaray 2. Sıra milletvekili adayı oldu.

Haber: Ağustos GERÇE