Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

SAHADA OLMAYANIN MASA DA HÜKMÜ OLMAZ

türkiye’ninher alanda mücadelesini kararlılıkla

türkiye’ninher alanda mücadelesini kararlılıkla sürdürdüğünü dile getiren ak parti aksarayİl başkanı hüseyin altınsoy, “cumhurbaşkanımızın defaatle söylediği gibi‘sahada olmayanın masada hükmü olmaz’. türkiye bu anlamda kendisine yöneliktehditleri bertaraf edecek.” dedi.

29 mart2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin birçok açıdan son derece önemliolduğunu belirten başkan altınsoy, “Özellikle türkiye’de cumhurbaşkanlığıhükümet sistemi’ne geçildikten sonra yapılan ilk seçim olacak. İnşallah buseçimde hem aksaray’da hem de ülke genelinde ak parti üstün bir başarıylaseçimi atlatacak. hem yerel yönetimlerin hem de merkezi yönetimin tek işi gücümillete bütün gücüyle hizmet etmek olacaktır.” diye konuştu.

türkiye’ninbazı sorunlarla mücadele ettiği bir dönemde olduğuna dikkat çeken başkanaltınsoy, “bunlardan birisi uzunca bir süredir türkiye’nin üzerindesürdürülmeye çalışılan ve özellikle son zamanda kur operasyonları üzerindentürkiye ekonomisini köşeye sıkıştırmaya çalışan ataklardır, saldırılardır. Çokşükür türkiye, ekonomi yönetimi, kurum ve kuruluşlarımız, eş zamanlı olarakaldıkları tedbirlerle bu saldırıları bir şekilde göğüslemiş ve şimdi dengelemesürecine girmiştir. ayrıca enflasyonla mücadelede de alınan bazı tedbirlerleümit ediyorum ki en kısa süre içinde bu kur operasyonlarının tamamen geribırakılması mümkün olacaktır” dedi.

türkiye’ninkarşı karşıya kaldığı saldırının sadece ekonomi alanındaki saldırı olmadığınadikkat çeken altınsoy şu ifadeleri kullandı: “türkiye uzun zamandır terörörgütleriyle karşı karşıya kalmış bir ülkedir. türkiye’nin terörle mücadeledekikararlılığı damga vurmuştur. bu terör örgütleri sadece kendilerinden ibaretdeğildir bunu çok iyi biliyoruz. terör örgütleri maalesef özellikle suriye’dekivekâlet savaşlarının sonucu olarak, yani adı üstünde maşalarla yapılansavaşlar, vekil olarak planör örgütleri kullanılmakta. asiller arkada maşayıtutan ellerdir. türkiye bir anda karşısında bulduğu deaŞ, pyd, ypg gibi silahbakımından fevkalade güçlü bir şekilde donatılmış, militan sayısı bakımından da10 binlerle ifade edilebilecek rakamlara ulaştırılmış terör örgütleriylemücadele ediyor. aynı zamanda sınırın ötesindeki mevzilerin her birisinde bumücadeleyi vermeye başladıkça çok şükür büyük bir başarı elde etmeye başladık.her yerde terör örgütlerine karşı, afrin, zeytin dalı operasyonu ve fıratkalkanı operasyonlarıyla türkiye kendi sınır güvenliğini, kendi milli güvenliğiniteminat altına almış oldu. yani fırat kalkanı ve zeytin dalı operasyonlarındanasıl o arazilerin terör örgütünden temizlenmesi için hiç tereddüt etmediyse,mümbiç’te de kuzey irak’ta veya suriye’nin kuzeyinde herhangi bir yerde buterör örgütlerine karşı mücadele etmekte tereddüt etmeyecektir.” şeklindekonuştu.

habermerkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”