Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

REİS SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

dahaönce 68 köy ve

dahaönce 68 köy ve kasabayı ziyaret ederek cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan’ınbaşkan olması için destek isteyen iş adamı yılmaz İlhan 48 mahalle muhtarı ilebir araya geldi. İş adamı yılmaz İlhan 48 mahalle muhtarından cumhurbaşkanırecep tayyip erdoğan’a destek istedi.

yılmazİlhan yaptığı açıklamada; hiçbir yere aday olmadığını sadece bu seçimleringüçlü bir türkiye olma yolun da sayın cumhurbaşkanımız recep tayyip erdoğan’ınbaşkan olmasında siz değerli muhtarlarımdan destek istiyorum dedi.

İşadamı yılmaz İlhan; “hiçbir yere aday olmadan hiçbir beklentiye girmeden ülkemenfaatleri için, cumhurbaşkanımızın başkan olabilmesi için, 68 köy gezdim. bu68 köye gitmiş olduğumda, tabiki de benim siyasi bir kimliğimde var. ak partibelediye meclis üyesiyim. aksaray belediye başkan yardımcılığı yaptım. Şu birgerçek ki ülke menfaatleri göz önünde bulunduğunda, ülkemizin ve milletimizingeleceği için, bu seçimde herkesin taşın altına elini sokması adına kendimizcebir şeyler yapmaya karar verdik. yapacağımız çalışmaları köy köy gezerek birprogram belirledik. bugün nevşehir yolu üzerindeki köyleri gezeceğiz. diğer gündedik ki hasandağı bölgesindeki köylerimizi gezeceğiz. diğer gün ekecikbölgesindeki köyleri gezeceğiz. 5 günde 68 köy gezdim elhamdülillah. buradasizlerle bir arada olmamın sebebi herkesin bir fikri zikri vardır. kendincedüşündüğü bir planı vardır. Şu bir gerçek bizim her ne olursa olsun bu ülkebizim. bizim başka gideceğimiz ülke yok. arkamıza dönüp baktığımızda ortadoğuyanıyor. bir suriye’ye bir irak’a bakıyoruz. bir afganistan’a bakıyoruz. birlibya’ya bakıyoruz. bu ülkelerin en azından sığınabileceği bir liman vardır. oda türkiye’ydi. ancak türkiye’nin gidebileceği başka bir liman yok başka birülke yok o yüzden biz cumhurbaşkanımızın başkan olabilmesi için mücadeleyedevam edeceğiz. sizlerden de destek ve çalışma azminizin olacağını düşünüyorum”dedi.

habervedat t.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi
Sıradaki Haber Ali Abbas Ertürk, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret etti