Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

PAZARCI ESNAFINA MÜJDE

“pazarcı esnafından kış aylarında

“pazarcı esnafından kış aylarında yer parası alınmayacak”

seçim çalışmaları kapsamında İlimiz salı pazarı’nıziyaret eden İyİ parti aksaray belediye başkan adayı  Özhan türemiş salı pazarı esnafının ve pazaraalış verişe gelen vatandaşların dertlerini dinledi.

semt pazarında esnaflık yapan vatandaşların zorkoşullarda vatandaşa hizmet etmeye çalıştığını söyleyen türemiş, “manzaraortada. soğuk havalarda pazarcı esnafımız; yağmurun, çamurun içinde… zorşartlarda vatandaşa hizmet etmeye çalışıyor. pazarcı esnafımız ile uzun uzundertleştik, onların en doğal hakları olan çalışma koşullarının iyileştirilmesitaleplerini aldık. pazarcı esnafımız özellikle kış aylarında yer kiralarındandertli. yine soğuk havalarda  semtpazarlarımızın durumu pazarcı esnafımızın ihtiyacına cevap vermiyor. halkımızındesteği ve teveccühü ile aksaray belediyesini iyi kadrolar yönetirse, buradansöz veriyorum pazarcı esnafımızdan kış aylarında yer parası almayacağız. yinesemt pazarlarımızı daha modern ve ihtiyaçlara cevap verecek yaşam alanlarıhaline getirmek  bizim ilk önceliğimizolacaktır” dedi.

halk 31 marti beklİyor

salı pazarı esnafının ve vatandaşların sıcak ilgisiylekarşılaşan türemiş, “allah hepsinden razı olsun.  bugün yaptığımız ziyaretlerimizde gördük kiesnafımızdan vatandaşımıza tüm toplumumuz belediyede, ehil ellerde, iyi işleryapacağına inandıkları kadroları seçmek için 31 mart’ı bekliyor. halkımızınşahsıma gösterdiği çığ gibi büyüyen teveccühlerine  sonsuz teşekkürler. allah hepsinden razıolsun” ifadelerini kullandı.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!