Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ÖZYÖN HEM AKSARAY’I HEM GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

aksaray ak parti milletvekili

aksaray ak parti milletvekili aday adayı sümeyye Özyöntüm enerjisini ziyaretlere harcıyor. 

aday adaylık süreci başladıktan itibaren “durmak yokyola devam” ilkesini tüm gayretiyle yerine getiriyor. stk’ları,basınmensuplarını,köyleri ziyaret ediyor ve programlara katılım sağlıyor.

 ortaköy diyalizmerkezi ve adalet sarayı  binası temelatma törenine, abdülkadir ay’a geçmiş olsun ziyaretine, ak parti aksaray İlbaşkanlığının düzenlemiş olduğu kahvaltı programına, mabel Çikolata açılışına,milletvekili aday adayı hazım turan’ın oğlunun sünnet düğününe, helvaderehıdırellez ve bahar Şenliklerine, kutlu kasabası yörük Şenliğine, damızlıksığır yetiştiriciliği birliği başkanı ziyaretine, 68 haber gazetesi nazmiÇalışkan’ı ziyaretine, topakkaya belediye başkanı yılmaz akbulut’u ziyaretine,gençlik hizmetleri ve spor İl müdürlüğü cüneyt alkan’ı ziyaretine, bilim sanayive teknoloji İl müdürü refik tezcan’ı ziyaretine, memur-sen İl temsilcisi veeğitim bir sen aksaray İl Şube başkanı murat günaydın’ı, kudüs İçin tek ses tekyürek mitingine katılım sağladı.

“Önemli olan gönülleri kazanmak ve hemşehrilerimizindualarını alabilmektir. dinimiz ve kültürümüz gereği insanların kalbinedokunmanın önemini biliyor bu yolda yapılabilecek herşeyi gerçekleştirmeyegayret ediyorum. cumhurbaşkanımızın da hassasiyet gösterdiği ve bu zamana kadarbize örnek olduğu konulardan biri budur. bende bildiğim ve öğrendiğim ilkeleriyerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum . birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler başarmanın temeli iyiiletişim kurabilmektir. İnanıyorum ki bu niyetle gerçekleştirdiğim her ziyaretve katılımlar bana olumlu yönde çok şey katacaktır.” diyerek çalışmalarınadevam edeceğini belirtti.

haber yaşar karatay

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor