Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OSB’DE ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLECEK

İyİ parti aksaray milletvekili

İyİ parti aksaray milletvekili ayhan erel, belediyebaşkan adayı Özhan türemiş ve yönetim kurulu üyeleri, 31 mart yerel seçimleriçalışmaları kapsamında sırasıyla aksaray organize sanayi müdürü ayhan ermiş vegümrük müdürü hasan hüseyin dinsever’i ziyaret etti.

milletvekili erel ve belediye başkan adayı türemiş osb veyatırımcılar hakkında bilgiler alırken, osb müdürü ermiş aksaray osb’nin hızlabüyüdüğüne işaret etti. belediye başkan adayı türemiş, aksaray sanayisinin ülkeve memleket için son derece önemli olduğuna vurgu yaptı.

“İş adamlarımızın ve emekçi kardeşlilerimizinsorunlarını yakından biliyoruz ve çözüm için hazırız”

İyİ parti heyeti daha sonra organize sanayi bölgesi’ndekifabrikaları gezerek işletme sahipleri çalışanlarla sohbet etti. İyİ partiaksaray belediye başkan adayı türemiş “organize sanayi bölgesindeki emekçikardeşlerimiz ve müteşebbislerimiz ile buluştuk. ben aynı zamanda a sınıfı işgüveliği uzmanı olmam ve bir önceki ticaret odası meclis başkanı olmamhasebiyle burada bulunan İş adamlarımızın ve emekçi kardeşlerimizin sorunlarınıyakından biliyorum. burada bizleri sıcak ve samimi bir karşılama ile ağırlayanbirbirinden değerli iş adamlarımıza ve emekçi kardeşlerimize kendimizi ve osbiçin projelerimizi anlattık. gittiğimiz her yerde olduğu gibi burada da bizlereyoğun bir ilgi var. sorunlarımız aynı çözümleri çok kolay. emekçi kardeşlerimizve iş damlarımız bizlere inanmış bizler de onların bize olan teveccühlerinelayık olmak için el birliği ile osb’mizin daha iyi şartlara kavuşması içinçalışacağımıza söz veriyoruz” dedi.

“kalifiye eleman kursları için projelerimiz hazır”

“organize sanayi bölgemiz ilimizin göz bebeği” diyentüremiş “bölgemizin başta ulaşım olmak üzere birçok alanda sorunlarına ivedibir şekilde çözüm olacak projelerimiz hazır. Özellikle osb ve şehir ulaşımınırahatlatacağız. İş adamlarımız ve belediyemizin ortak kurslarıyla kalifiyeeleman sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarımız var. İnşallah her alandaolduğu gibi iş adamlarımız ile ortak akıl ve projelerde birlikte hareketedeceğiz” diye konuştu.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

MHP Aksaray İl Başkanı'ndan İttifak
Sıradaki Haber MHP Aksaray İl Başkanı’ndan ittifak bombası: AK Parti-CHP İttifak iddialarına Karataş’tan yanıt!”