Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

OSB, MHP DİYOR!

24 haziran seçimlerine en

24 haziran seçimlerine en iyi hazırlık ve çalışma yapanpartilerin en başında yer alan milliyetçi hareket partisi, seçimlerden başarıile ayrılacaklarına eminler.

mhp aksaray milletvekili adayları ramazan kaşlı, sefer alkan,aysun hızlı okur ve fatih Önemli gittikleri her yerde seçmenlerin çok büyüksevgisini ve desteğini alıyorlar. osb’de seçim çalışması yapan mhp adaylarınaişçilerin ve yatırımcılar büyük destek verdiler. osb’deki işçiler, “mhp 15temmuz’da dik durarak ülkenin bekasından yana taraf oldu. biz de seçmenlerolarak mhp’den yana dik duracağız ve mecliste mhp’li vekil sayısınıarttıracağız” dediler.

mhp’nin 15 temmuz hain darbe sürecinin ardından duruşu veizlediği siyasetten dolayı mhp aksaray milletvekili adayları, mhp genel başkanıdevlet bahçeli’ye olan sevginin, güvenin ve ülke sevdasının aksaraytemsilcilerini 24 haziran seçimlerinde türkiye büyük millet meclisine (tbmm)göndererek, mhp’nin mecliste de ülkenin güvenilir sigortası olduğunubelirtiyorlar.

milliyetçi hareket partisinin aksaray milletvekiliadayları ramazan kaşlı, sefer alkan, aysun hızlı okur ve fatih Önemli seçimçalışmaları kapsamında bu defa organize sanayi bölgesinde işçilerle ve osb’dekiyatırımcılarla bir araya geldiler. osb’de çalışan işçiler ve yatırımcılar,bugün ülke sağ salim ayakta ise 15 temmuz’da sahaya inen ve ülkenin selametiiçin dik duran mhp genel başkanı devlet bahçeli ve ülkücülere borçludur. bumillet bahçeli’nin ülke sevdasını unutmayacaktır. bahçeli’nin ülke sevdasını veülkenin bekası için hükümete verdiği desteği unutmayacaktır. Ülkenin bekasıiçin cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde cumhurbaşkanı adayı olarak receptayyip erdoğan’ı destekleme kararı alırken, cumhur ittifakının da kurucusuolmuştur.

24 haziran’da istikrarın sürmesi, Ülkenin bekası içincumhur ittifakını ve mhp’yi destekleyeceğiz. oylarımıza mhp’ye vereceğizdiyerek mhp aksaray milletvekili adaylarının da halkın içinden ve halkınsevdiği adaylar olduğunu da belirttiler.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl
Sıradaki Haber Cumhuriyet Halk Partisi İl Danışma Kurulu Toplantısında Bir Araya Geliyor