Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ortaköy Yolunda Çalışmalar Başladı

Uzun yıllardır gündemde yer

Uzun yıllardır gündemde yer alan Ortaköy Aksaray arası kara yolunda Duble yol çalışmaları başladı.

Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy 14 Mayıs 2023 seçim çalışmaları kapsamında Ortaköy İlçesini ziyaret ederek Ortaköy yolunda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bir dizi ziyareteler gerçekleştirdi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy burada yaptığı açıklamada; Aday listelerimiz açıklandığı gün itibaren sahada milletvekili adaylarımızla, teşkilatımızla çalışıyoruz sahadayız. Zaman zaman ilçe ve belde ziyaretleri zaman zaman merkezde siyasi çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugünde Ortaköy ilçemizdeyiz. Karayolları Genel Müdürlüğümüzde ve Bölge Müdürlüğümüzde yaptığımız istişareler sonucunda artık yol ihalesini alan firmanın bayramdan önce hazırlıklarına başladığını ve bayramın hemen akabinde de çalışmalara başlayacağı müjdesini almıştık bugünde gördüğünüz gibi şehir merkezi ile ve bir kısımda otoban tarafından gelen 2km yolun yapımın devam ettiği ile beraber yol yapımı çalışmalarına başlandı. Ortaköy yolumuz tabi biliyorsunuz 3 kere ihale ettirdik. Üçünde de diğer firmalar itiraz ettiği için problem yaşanmıştı ama bugün itibari ile ben şimdi yolda bölge müdürümüzle görüştüm. Karayolları Genel Müdürümüzde yolu özelikle takip ettiğini hassasiyetle bu yolun üzerinde durduğunu ve bu nedenle de bu yolun biran önce tamamlanması için ellerinden geleni yapacaklarını beyan ettiler dedi.

Ak Parti Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy sözlerine; Dediğim gibi bugünde Karayolları ekibimiz yolda gelirken de karşılaştık, şahit olduk. İnşallah nasip ederse bugün itibari ile başladılar. En kısa zamanda bu yolumuz tamamlanacaktır diye düşünüyoruz. Bu yol yapımı devam eden bir yol aslında %30 tamamlanan altyapısı ile tamamlanan bir yolumuzdu. Yolumuzun çalışma işlemleri devam ediyor. Bundan sonrada devam edecek. Allah nasip ederse bu yolda en kısa zamanda tamamlanıp Ortaköylü hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır dedi.

Milletvekili Adayı Hüseyin Altınsoy; Ortaköy yolunu siyasi bir malzeme haline getirmek doğru değil, çünkü biz 2-3 senedir özellikle son üç senedir çok yoğun bir şekilde yol üzerinde duruyoruz. Ama kazaya uğrayan ihalenin iptal edilmesi ve sonuçlanmasına kadar varan sonuçlar ortaya çıktığı için burası tamamlanamayan bir yol haline gelmişti. İnşallah bugün itibari ile başlayan bu yolda da Rabbim nasip eder hep beraber duble yolda seyahat etme imkanını kavuşuruz diye düşünüyorum. Ben buradan bütün Ortaköylü hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.

Haber: Avni Kuru