Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORTAKÖY VE AĞAÇÖREN’DE TEMAYÜL YOKLAMASI YAPILDI

ak parti İl başkanlığı,

ak parti İl başkanlığı, ortaköy ve ağaçören ilçelerindeİlçe başkanlığı için teşkilat içinde temayül yoklaması gerçekleştirdi.

ak parti genel merkez teşkilat başkanlığı İç anadolubölge koordinatörü ekrem görçeker başkanlığında, ak parti İl başkanı hüseyinaltınsoy, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarının katılımı ile ortaköyve ağaçören’de İlçe başkanlığı temayül yoklaması gerçekleştirildi.

temayül yoklamalarını demokratik yarış olarakgördüklerini dile getiren bölge koordinatörü görçeker, temayül yoklamasınıönemli bir veri olarak gördüklerini ifade etti.

ortaköy ve ağaçören ilçelerinde saha araştırmaları dayaptıklarını söyleyen görçeker, sonuçların genel merkezde değerlendirileceğinikaydetti.

her iki ilçede de büyük bir heyecan yaşandığını dilegetiren başkan altınsoy da, “her zamanki gibi birlik, beraberlik vekardeşliğimiz çerçevesinde ortaköy ve ağaçören ilçe başkanlıkları için temayülyoklamasını tamamladık. İlçelerimiz kimi istiyor, teşkilat kimi istiyor, bizeyön verecek. seçimlerin teşkilatlar tarafından kazanıldığını biliyoruz. onlarıngörüşleri bizim için çok önemli. temayül yoklamasının sonucu genel merkeztarafından kısa sürede açıklanacak.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksaray Ak Parti İl Başkanı
Sıradaki Haber İl Başkanı Aktürk, Her Hafta Vatandaşlarla Buluşuyor: Sorunlara Çözüm Aranıyor!