Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ORTAK PAYDAMIZ AKSARAY

ak parti aksaraybelediye başkan

ak parti aksaraybelediye başkan adayı evren dinçer’den, 25. dönem aksaray milletvekili turanyaldır’a ziyarette bulundu.  

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçerberaberinde ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy, İl genel meclisi meclisbaşkanı m. mehmet tüzün, ak parti merkez İlçe başkanı hamza aktürk ve ak partiİl genel meclisi Üyesi adayları ile 25. dönem mhp aksaray milletvekili turanyaldır’ı çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

nezaket ziyaretinde mhp 25. dönem aksaray milletvekilituran yaldır ile ak parti belediye başkan adayı evren dinçer veberaberindekiler aksaray ziyareti ile ilgili olarak gündemi değerlendirdiler.

ortak payda aksaray İse Üzerİmİze dÜŞenİ yapariz

25. dönem mhp aksaray milletvekili turan yaldırkonuşmasında, “31 mart yerel seçimlerine giderken, şehrimizde bizleri ziyareteden başta ak parti İl başkanı hüseyin altınsoy kıymetli huzurunu ve ak partibelediye başkan adayı evren dinçer bizlere nezaket ziyaretinde bulundu. kendilerinebu nezaketten dolayı teşekkür ediyorum. bugün kendileri ile aksaray ile alakalıçeşitli istişarelerde bulunduk. İnşallah önümüzdeki kısa bir süre sonrayaşayacağımız yerel seçimler, memleketimize, milletimize ve aksaray’ımızahayırlar getirir. kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. siyasi partilerseçim kazanmak için vardır. adaylarda dolayısıyla siyasi partilerin seçimkazanmak için mücadele ederler. evren başkanda bu bağlamda aksaray’da birmücadele veriyor. ben de kendisine başarılar diliyorum. allah hayırlı uğurlueylesin. İnşallah ta 1 nisan’dan sonra da bizler kendisinden herhangi birbeklenti içerisinde olmadan fikrimiz sorulduğu sürece bizlere düşen bir şeyolduğu sürece aksaray halkına ve aksaray belediyesine faydalı olacağımız alanlardaelimizden geldiğince dilimizin döndüğünce, aklımızın erdiğince yardımcı olmayadestek olmaya çalışacağız. buraya bizleri sayıp, sevip, düşünüp geldikleriiçinde kendilerine teşekkür ediyorum.”

mhp 25. dönem aksaray milletvekili turan yaldırkonuşmasının son bölümünde kendisine sorulan, bu ziyaretten aksaraylılar nasılbir anlam çıkarsın sorusuna ise, “ortak paydamız aksaray’dır. gerek şahsım vearkadaşlarım gerekse aksaraylı tüm hemşerilerimiz payda aksaray olduğu durumdakesinlikle üzerine düşeni yaparlar. biz de bu bağlamda bundan sonraki süreçteüzerimize düşeni yapacağız. ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz. gerçektenbu nezaket ziyareti oldu. Çok mutlu olduk, sağ olsunlar.” dedi.

bize yol gösterici ve alakadar oldular

ak parti aksaray belediye başkan adayı evren dinçer’dekonuşmasında, “25. dönem milliyetçi hareket partisi milletvekilimiz turanyaldır’a göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.kendisinin siyasetteki tecrübeleri malum, çok fazladır. memleketimizin,aksaray’ımızın yetiştirmiş olduğu önemli siyaset adamlarından bir tanesidir.bizde il teşkilatımızla beraber, İl başkanımız hüseyin altınsoy ve diğer kademeyönetici arkadaşlarımızla beraber kendisini ziyaret ettik. aksaray’ın sorunlarıile ilgili kendisi ile istişarelerde bulunduk. fikir alışverişinde bulunduk.sağ olsunlar bize son derece yol gösterici, ilgi alaka gösterdiler. budavranışından ve misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.bir aksaraylı şuuru ve bir aksaraylı sevdalısı nazarı ile bize yaklaştılar.bizde bundan sonraki süreçte aksaray’ımızın diğer dinamitleri ileaksaray’ımızın siyasetinde bulunmuş diğer arkadaşlarımız ve hemşerilerimizlebir araya gelme arzusundayız. aksaray’ımızda kim bu güne kadar ne yapmış ve neyapacaksa hep birlikte hareket edeceğiz. bu bunun bir göstergesidir. ben buvesile ile kendilerine çok teşekkür ediyorum. arkadaşlarımıza başarılar diler,hemşerilerimize de hayırlı günler diliyorum.” açıklamasında bulundu.

“gönül almayadevam edeceğiz”

ziyarette konuşan ak parti İl başkanı hüseyin altınsoyise, “biz de belediye başkan adayımız evren dinçer ile birlikte ak parti teşkilatıolarak gece gündüz çalışıyoruz, koşturuyoruz. bu minvalde de 25. dönemmilletvekilimiz turan bey’i ziyaret ettik. ben ev sahipliği için kendilerineteşekkür ediyorum. bundan sonra da bu tür ziyaretlerimiz devam edecek. gönülleralacağız. belediye başkan adayımız evren dinçer ile birlikte gönül almakbiliyorsunuz bizim işimiz. gönül almaya devam edeceğiz.” dedi.

haber merkezi

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

AK Parti İl Başkanı Hamza
Sıradaki Haber Ak Parti’de 81 İl Teşkilatı tek tek Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde bayramlaştı!