Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mustafa Zavlak, Eskil Belediyesi İçin adaylık sinyali verdi

Aksaray’dan MHP ikinci sıra

Aksaray’dan MHP ikinci sıra Milletvekili adayı olan Mustafa Zavlak, heyecan verici bir adım atarak Eskil Belediye Başkanlığı için Milliyetçi Hareket Partisinden adaylık sinyali verdi. Zavlak, geçtiğimiz 14 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde MHP’den Aksaray’da ikinci sıra milletvekili adayı olarak gösterilmiş ve Eskil’de büyük bir başarıya imza atarak MHP’yi birinci parti yapmıştı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Mustafa Zavlak, Eskil Belediye Başkanlığı için adaylık niyetini belirtti. Kendi projeleriyle Eskil İlçesi’nde hizmet yarışında daima bir adım önde olmayı hedeflediğini ve tüm Eskil halkını kucaklayacak bir siyasi anlayışla belediyeyi yönetmeye talip olduğunu vurguladı.

Mustafa Zavlak’ın adaylık açıklaması, MHP’nin Eskil Belediyesi’nde güçlü bir şekilde temsil edileceği beklentisini artırarak, Zavlak’ın vaat ettiği projeler ve Eskil’in tüm kesimlerine hitap eden siyasi vizyonu, seçim sürecinde halkın dikkatini çekecek ve tercihlerini etkileyebilecek gibi gözüküyor.Eskil’deki seçimler, heyecanlı ve rekabet dolu bir yarışa sahne olacak gibi görünüyor.

Haber ;Ağustos Gerçe