Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır’a, dikkat çeken ziyaret

Aksaray İYİ Parti teşkilatın

Aksaray İYİ Parti teşkilatın Ankara Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne ziyaret gerçekleştirdi. İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan aday adayı olan Mustafa Tuğrul Karacaer, önceki dönem İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Hasan Hüseyin Çiftçi, Aksaray Belediye Meclis Üyesi Şevki Terlemez, İl Yönetim Kurulu Üyesi Nusret Akpınar ve İYİ Parti’nin emektarlarından olan Muzaffer Özdemir, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Milletvekili Turan Yaldır’ı ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İYİ Parti teşkilatı TBMM’de ziyaretler gerçekleştiren görüşmelere başladı. Aksaray’da İYİ Parti’den, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde aday adayı olan Tuğrul Karacaer’in, İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır’a yaptığı ziyaret dikkat çekti

Ziyarete yönelik açıklama yapan İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, “Önceki dönem İYİ Parti Aksaray İl Başkanımız, kıymetli hocam Hasan Hüseyin Çiftçi, Ülküdaşım Tuğrul Karacaer, Aksaray Belediye Meclis Üyemiz Şevki Terlemez, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Nusret Akpınar ve partimizin emektarlarından Muzaffer Özdemir ağabeylerimi Gazi Meclis’imizde misafir ettik. Aksaray’ımızda Ülkücü Hareketin emektarı ve İYİ Parti’mizin kurucularından olan kıymetli ağabeylerimize ve Tuğrul Başkanıma nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Fatma Altınok